2021 47. kitabı
OKUDUM BİTTİ @paradoks.okur.yazar @tugbacuezgundogan @paranayayinlari @ozlemcekitaplar #durugörümserisi #su #masalkitapligii ile okuyoruz Kitap Adı: Su Durugörüm Serisi-1 Kitabın Yazarı: Tuğba CÜEZ GÜNDOĞAN Kitabın Yayınevi: Parana Sayfa Sayısı: 187 Kitap Yorumu : Sürükleyici bir nefeste okuyacağınız bir kitapla geldim. Durugörüm 6. hisse karşılık gelmekteymiş. 6. Hissim kuvvetli olsa da Mercan'ın ki özel bir yetenek. Düşünsenize öyle bir yeteneğinizin olduğunu. Benimki etraftaki enerjiyi üzerime alıp taşımamla sınırlı ve hiç keyifli değil. Empatlıktan öteye gidemedik. Mercan yeteneği ve aşk hayatı arasında gidip gelen, olayları herkesin sanki 3 yazar varmış gibi kendine göre anlattığı bir roman. Macera, polisiye kurgusu hoşuma gitti. Tabiki sonunu başından anlayamıyorsunuz ama Mercan'la olay çözmek daha kolay. Başına gelenleri saymazsak yeterince heyecanlandım okurken. Mercan oldum, Asu oldum, Volkan oldum. Okuyucuyu alıp içine çekebilen bir roman. Bir sonraki bölüme geçmek için sabırsızlanıyor insan. Serinin devamını tabiki bekliyorum. Adını ilk duyduğumda daha farklı bir kurgu canlandı nedense aklımda ama çok daha iyisiyle karşılaştım. Hayatta herşeyin bir nedeni ve peşinden getireceği var. Özel yetenek kısmını atlatsak hayatta öyle değil mi? Başımıza gelen şeylerin yerini başka bir şeylerin alması, kader ve her şer de var bir hayır inancına göre; bazen bir şeylerden vazgeçmemiz ya da unutmamız gerekiyor ve bir bakmışsınız hayat daha farklı yollar sunmuş size. Durugörüm de bana bunu hissettirdi. Keyifli okumalar dilerim şimdiden. Kitap: 17 Bölüm ve başlıklardan oluşmakta. (Alıntı) : ' İnsanın zoruna giden, hakkında hayırlısıdır. '' #kitap #okumak #yazmak #mavi #sudurugörümserisi #tuğbacüezgündoğdu #roman #paranayayınları
SuTuğba Cüez Gündoğan · Parana Yayınevi · 202137 okunma