Puan vermedi·696 syf.····Okunma: 02 Aralık 2021 00:53 Kitabı ilk gördüğümde gözümde çok büyüdü 700 sayfa okuyamam dedim ama sonra bir başladım kitaba dili akışkan ve sürükleyici ilk 300 sayfasında efe ile canan aşkı o kadar güldüm kahkahalar attım ki , diğer 400 sayfada da salimin canana sablantılı aşkı, efenin çöküşü. Tam anlamı ile bir dram çok ağladım çok üzüldüm.
Çok güzel aşklar bazen hüzünle sonlanıyor istediğinle değil istemediğin kişi ile evlenmek zorunda kalıyorsun.
Sevdiğin insanlara karşı asla dik başlı kavgacı olmuyacaksın birgün hayatından çıktığında pişmanlığını çok yaşarsın
Sevdiğin insana avazının çıktığı kadar sevdiğini haykıracaksın bazen onu söyleye bilmek için zaman yetmiye bilir
Zorla kimseye sahip olamazsın sadece fiziksel olarak sahip olursun oda bir ölü ile yaşamak gibi hem kendi hayatını hem başkasının hayatını bir mezarlığa çevirirsin
Bazen aileniz sizin fikrinizi sormadan elalem ne der diye sizi diri diri mezara gömer sonrada mezarının başında ağlar
Aşk aradaki mesafe değil ona dokunmak değil onu bir ömür boyu kalbinde yaşatmakmış efe ile canan bunları ve daha birçok şeyi öğretti