"Gerçekleşti" 😊🤲 Arkadaşlar Merhaba. Ben Tarsus Üniversitesi'nde eğitim görmekteyim bu yıl 4. Sınıfım ve Gönüllülük Çalışmaları adında dersimizin dahilinde ben ve üç ekip arkadaşımla beraber bir proje yürütmekteyiz. Bir fiziksel engelli bireye tekerlekli sandalye hediye etmeyi düşünmekteyiz. Bize destek olup, elinizden ne gelirse yardım etmek ister misiniz? Bir hayata dokunmamıza yardım eder misiniz? 1K Ailesinin Destekleri için şimdiden teşekkür ediyorum. ( Yardımda bulunmak isterseniz mesaj olarak ulaşabilirsiniz ayrıca daha detaylı bilgi alabilirsiniz.) (Rica etsem kendi hesaplarınızda bu iletiyi tekrar paylaşım yapabilirseniz müteşekkir olacağım.)
3 Aralık Dünya Engelliler Günü
··2 alıntı·
21,8bin Gösterim
Adon̢̕͠iś️
Ekip arkadaşlarım ile yürütmüş olduğumuz " ARACIM OL " kampanyasına bağışta bulunan ve tekrar paylaşımlarla destekleyip motive eden 1k'daki hayırseverlerden Allah razı olsun iyi ki varsınız 😊🤲 Aşağıdaki görsellerde mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedim.😊 Buna vesile olan ve yaşatan herkese çok teşekkür ederim... 🤲 hizliresim.com/jfvpv8j hizliresim.com/qyptygl hizliresim.com/n3nc5ro hizliresim.com/n65jjms hizliresim.com/f49iqkt
nasıl bir proje bu hayır yapmaya vesile olacak ders projesini merak ettim bilmediğim için soruyorum ve bölümümüz nedir acabaaa😊
Adon̢̕͠iś️
Size özelden genel bir bilgi veririm😇
Elimizden Ne gelirse yapalım kardeşim ne kadar açık var kasada veya ne kadar tekerlikli sandalyenin fiyatı alalım hediyemiz Olsun
Adon̢̕͠iś️
Allah razı olsun desteğinizden ötürü 😇 şöyle anlatayım bizim alacağımız tekerlekli sandalye fiyatı geçen günlerden kurdaki dalgalanmadan dolayı yükselmiş. Bu yüzden 4 kişi olduğumuz için tekerlekli sandalye fiyatını 4' e böldük ve her birimizin toplayacağı tutarı birleştirip alacağız. ( Bizim burda belirlediğimiz açığın bir kısmını toplamak sadece.) Dolayısıyla gönlünüzden ne kadar bağışlamak geçiyorsa grubumuz adına mutlu oluruz 🤲😇 gerekli bilgileri almak için özelden mesaj atabilirsiniz.
Merhaba. Öncelikle bu güzel çalışmanızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. Onların duygularına dokunmak onlara özel olduklarını hissettirmek bizim elimizde. Özelden yazdım size. Yardımcı olmak isterim 🙏🏻
Adon̢̕͠iś️
Allah razı olsun çok teşekkür ederim 🤲😊
Tebrikler kardeşim bizde zamanında çok yapmaya çalıştık :) taktir ediyorum ve desteklemek için elimizden ne geliyorsa hazırız....
Adon̢̕͠iś️
Çok teşekkür ederim 🤲Allah razı olsun🤲😇 yardımda bulunmak ve gerekli bilgiler almak icin özelden mesaj atabilirsiniz