2021 48. kitabı
OKUDUM BİTTİ Begorella & @dilhunn__ moderatorlugunde @arzuayt kakeminden #evedonus kitabini #masalkitapligii ile okuyoruz @tebesiryayinlari Çok teşekkür ederiz. Kitap Adı: Eve Dönüş Kitabın Yazarı: Arzu AYTEKİN Kitabın Yayınevi: Tebeşir Sayfa Sayısı: 384 Kitap Yorumu : Ah Peri yordun beni gerçekten. İç sesin yordu beni. Yaşadıkların, yaşayamadıkların, yaşamak istememen inişli çıkışlı hep yokuşlu ruh halin neydi senin öyle diyesim geliyor. İş yaşantısının, insanların sahteliğini ve candan sevenlerin değerini de ince ince irdelenmiş olan kitabımız gayet akıcı bir dille yazılımış. Genç bir kadının kendi ile hesaplaşması, delirme boyutunda kendini suçlaması ve sonunda kendi benliğine dönmesini anlatıyor. O iç hesaplaşmasını kim yaşamadı ki, kim vurmadı kendini yerden yere, kim içindekileri öldürmedi ki, yaşam mücadelesini yine kendi kazanacağı bir savaştı onunkisi. Evet Peri çalışmak herkese olduğu kadar bana da iyi gelir ve boşluk, hiçlik hissi herkesi rahatsız eder. Nihayet mutlu sonlu bir romana denk geldim, çok çalkantılı da olsa. İnsan yine kendine dönüyor her seferinde, kendini iyi edecek olan yine kendinsin anlıyorsun. Girdiğin her savaşı kazanamazsın ama denersin en azından. Nihayet başardın sıyrılmayı kendinden. Hiç bitmesin dediğim kitaplardan oldu. Keyifli okumalar dilerim şimdiden. Kitap: 2 Bölüm ve alt bölümlerden oluşmakta. (Alıntı) : '' Bana yeni hissi veren her şeyi seviyorum. Gitmek gibiydi yeni bir eve taşınmak. Bir yere gitmek gibi. Yeni olan her şey bana heyecan verirdi oldum olası. Gitmezsem tükenecekmişim gibi gelirdi. Yine kelebekler uçuştu içimde. Kaldığımız evi tüketmiştik biz yıllarca. Birlikteliğimizi sohbetlerimizi ve kavgalarımızı tüketmiştik. Bu birlikteliğin yıkıcı etkilerinden kurtulmak için birinin gitmesi gerekiyordu. '' #kitap #okumak #yazmak #mavi #evedönüş #arzuaytekin #roman #tebeşiryayınları
Eve DönüşArzu Aytekin · Tebeşir Yayınları · 202120 okunma