·398 syf.·
Uzun bir süreden sonra ilk defa bir kitabı yarım bıraktım. Bir daha Ayşe Kulin okuyup okumamakta kararsızım açıkçası.. O kadar güzel yorumlar vardı ki kitapla ilgili merak edip almıştım fakat kitapta Aylin Devrimel'in eşya değiştirir gibi sürekli eş değiştirmesi, şuan hatırlayamadığım(o kadar çok ki!) bir eşine evli olduklari süre içerisinde biraz da başka bir kadınla birlikte olmasını söylemesi ve en önemlisi yigeniyle yaptığı bir konuşmada namaz kılmanın o kadar da gerekli olmadığını imâ etmesi beni çileden çıkardı ve daha fazla devam edemedim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Zaman kaybı !
Adı: AylinAyşe Kulin · Everest Yayınları · 201922,6bin okunma
Bu yorum görüntülenemiyor
Aslinda romanin aurasini kacirmissiniz aylin hiper aktif ve duygu durum bozukluğu bir bipolar hastasi aslinda ve doktorlugunda amerikan askerlerine nasil tibbi mudahale yapildigini misahade ediyor bu sır a ifa olmasın diye olduruluyor bu arada yardim sever bir karekter yaninda calisan nurlye iyilik yapiyor namaza gelince cok gereksiz bir ayrintiya takilmissiniz namaz kilmak kisi ile ilgli birseydir mesela benim icin zerre onemi yok sizin icin var bunu romanla ilintilendirmeniz de bir tercih tabiiki bazi insanlarin yasam nedeni sadece namaz kilmak obur dunyayi dusunmektir kimileride benim gibi umursamaz olabiliyor saygilar
Ali Bey kitabın tamamını okumadım. Benim için gereksiz bir ayrıntı değildi sizin için öyledir tartışmaya açık bir konu değil bence bu.Herkesin kendi inancı. Teşekkürler yorumunuz için. Saygılar.
Aynen sizin gibi düşünüyorum yarıda bıraktım ben de