·192 syf.····Okunma: 09 Aralık 2021 20:08 Öncelikle nadir olsa da kitaplar hakkında bir şeyler yazdığımda özellikle etkisinde kaldığım kitaplar hakkında bir şeyler yazmaya karar verdiğimde içimde anlam veremediğim bir his ortaya çıkıyor . Sol ayağım kitabı içinde bunu söyleyebilirim çünkü gerçekten günlük hayatın koşuşturması içinde fark etmediğimiz bir şekilde aşırı derecede ilgisiz , alakasız ve hatta duyarsız oluyoruz ve bunun farkına bile varmıyoruz ve hatta bir süre sonra bizde duyarsız davaran o insanlar gibi davranmaya başlıyoruz. Belki biz bunu fark etmiyor ve o kadar da umursamıyoruz ama o karşımızdaki insanların duygularını ,düşüncelerini ne kadar kötü etkilediğimizi bilmiyoruz . Bu yüzden sol ayağım kitabı bizim olan duyarlılığımızı üst bir seviyeye çıkarıyor ve o yargılayan gözlerle baktığımız insanların bizden bir eksiğinin olmadığını bir daha gözler önüne seriyor ve bizleri daha bilinçli olmaya davet ediyor. Bundan dolayıdır ki sol ayağım kitabı bana çok şey kattı diyebilirim belkide benimde farkında olmadan da olsa yaptığım şeyleri bir daha yapmayacağım bir olgunluk kattı. Okumanızı tavsiye edeceğim bir kitap. Herkese iyi okumalar