Puan vermedi·296 syf.····Okunma: 10 Aralık 2021 17:44 Öncelikle benim de Cihangir gibi ilk kez duyduğum Pürlen isminin anlamını söylemek istedim; gül goncası demekmiş :) Nur,ışık saçan anlamlarına da gelıyor bayıldım.
Evet gördüğünüz gibi karakterlerimiz Pürlen ve Cihangir…
Pürlen; diş teknisyenliği mezunu.Kendi ayakları üzerinde durabilmek için işe girer özel bir klinikte.İlk iş gününde bir heyecan heves yola koyulur başına geleceklerden, ruhuna geleceklerden habersiz
Cihangir; Pürlenlerin bitişik komşu oğlu.Yurt dışında okumuş iş kurmuş ama oradaki bazı sorunlar nedeniyle şirketi kapatıp ülkeye döner.Tabii ayrıldığı ortağıyla olaylı bir süreç geçirir.Kader bu ya aşk kapıyı nerede ne zaman çalar belli olmaz demişler.Bizimkilere, Cihangir’in diş tedavisi için kliniğe gelmesiyle ve Pürleni görmesiyle çalıyor aşk kapıyı.İnat mı inat Pürlen,asabi ama bir o kadar da naif Cihangir aşklarını büyük badireler ,olaylar atlatarak yaşayabilecekler mi okuyarak görmelisiniz diyorum.
Çiçeği burnunda yazar bookstagram arkadaşım Tuğçe’ nin ilk gözağrısı Pürlen çok tatlı,heyecanlı ve bir o kadar da keyifli bir kitaptı.Her satırında samimiyet,içten yazım dili ile bir de tabii gerçek bir hikaye olması sebebiyle büyük bir tat verdi okurken.Yer yer hataları yok değil kitabın, bu da arkadaşım kaynaklı hiç değil. İlk gözağrımızın nazar boncuğu diyoruz elbette.Ben çok keyif aldım Tuğçe ve yol arkadaşının güzel aşk hikayesini okurken bence siz de şans vermelisiniz.Aşkın mükkemel bir unsur olduğunu göze alırsak seveceğinizden eminim
Her daim Aşkla sevgiyle…️
…