ATEŞTE YANMAYA HAZIR OLUN
2021 4. kitabı
Okunma: 09 Aralık 2021 00:00
Selam arkadaşlar️ nasılsınız? Bugün size yepyeni bir kitap yorumuyla geldim. Öncelikle müzik bağımlısı biri olarak şunu söylemek istiyorum:KİTAP HARİKAYDI! BAYILDIM! Başta M.Rise'ın anlatım şekli için biraz şüphe etsem de iyi ki kitabı almışım,iyi ki kitabı okumuşum.Kitap aşırı akıcıydı, rs'den çıkmak için okunabilir,ve kitabı okurken hiç sıkılmadım her bölümünde(hatta her sayfasında) aşırı heyecanlı veya eğlenceli olaylar oldu(27 ve 28.bölüm özellikle). Hani genelde baş karakterlere daha çok önem verilir,yan karakterler harcanır ya,bu kitapta öyle bir şey olmadı (hatta kitabı bir çok karakterden okuyoruz).Ve bu kitaba 10 puan vermemin sebeplerinden sadece bir tanesi. Gelelim karakterlere:Maya aşırı güçlü,özgür ruhlu bir karakterdi,böyle bir kadın okumaktan cidden keyif aldım.Bora'ya ilk sayfalarda pek ısınamadım fakat bölümler ilerleyince onu da çok sevdim. ATEŞ TWİNS SUPREMACY Uygar'ı da Alar'ı da çok sevdim.Alar'ı okurken çok güldüm,çok eğlendim, Uygar'ı okurken ise onun zekasına,dikkatli tavrına hayran oldum. Efra'yı bazı yerlerde aşırı gıcık oldum,onun yerine ben utandım ama sevdim,onunla Uygar'ı shipliyorum. Deren'i çok okuyamadık ama badass karakterinden dolayı onu da sevdim. İkinci kitabını sabırsızlıkla bekliyorum
Müzik
Sesini DuyurM. Rise · Ephesus Yayınları · 20202,692 okunma