#seldaileoku
#okudumbitti #kitapyorumu
️ Herkese merhaba, Asya ve Yiğit aşkına dolu dizgin devam edelim mi? Bir de tatlı çiftimiz Aylin ve Menderes'i de dahil edelim ne dersiniz? Haydi yoruma bekliyorum.
.
️İlk kitabın sonunda Asya'nın yaşadığı durum onu fazlasıyla etkilemiştir. Artık Yiğit ile birlikte vuslata eren Asya mutluluğu doya doya yaşamaktadır. Ama bu günlerin acısı sonrasında fazlasıyla çıkacaktır. Saklanan gerçekler, karşılaştığı olaylar Asya'nın aslında bir yalan içinde olduğunu ve tek gerçeğin Yiğit'in aşkı olduğunu öğrenecektir. Menderes, Yiğit'in can dostudur. Aylin, Yiğit'in kızkardeşidir. Bu ikili geçmişte yaşadığı aşkları hüsranla bitmiş ama Aylin'in ülkeye geri dönmesi ile yeniden alevlenmiştir. Menderes'in Aylin'den sakladıkları Aylin'e çok ağır gelecektir.Büyük sınavlardan geçen bu çiftler için artık gerçeklerle yüzleşme zamanı gelmiştir.
.
️Asya nasıl bir durum ile karşı karşıya geldi?
️ Asya'nın hayatında ne gibi değişiklikler olacak?
️Asya nasıl bir gerçekle yüz yüze kalacak?
️ Aylin ve Menderes geçmişte ne yaşadı?
️ Menderes'in Aylin'den sakladığı gerçek ne?
️Bu aşkların sonu nasıl bitecek?
.
Evet bir seri kitap daha biter. Asya ve Yiğit tam mutluluğu buldular derken karşılarına çıkan gerçekler bilhassa Asya için bir yıkım oldu. Yaşadığı hayatı, acılarla doluydu. Çok çekti Yiğit onun kurtarıcı meleği oldu. Menderes ve Aylin ikilisine bayıldım. Her ne olursa olsun aşk yine onları gelip buldu. Tabi yaşadıklarını kimse unutamadı. Kader, herkesi çok farklı noktalara getirdi. Ama aşk hep onlarla beraber oldu. Bu tür sevenlere güzel bir öneri. Herkese keyifli okumalar diliyorum.