·320 syf.····Okunma: 17 Aralık 2021 17:02 Buz - Hedef Serisi 1 || Buse Kudun ~ 320 s.
“Bir meteor gibi hayatıma çarpan, derin izler bırakan, daha bırakacağına da emin olduğum kişiye bakarken nedense büyük bir heyecana doğru sürüklendiğimi, hayatımın eskisinden çok daha farklı olacağını hissediyordum.”
3 yıl önce...
Umut bir gün bir cinayete şahit olur ve olanları fotoğraflar. Uyuşturucu satıcısına yüklü miktarda borcu olan birisidir kurban. Peker, Umut’un bu olaya şahit olduğunu anlar ve peşinden koşar. Umut kaçmıştır, üstelik polise de gitmemiştir.
...
Yağmur, 10 yaşındayken annesiyle babası ayrılır. 15 yaşında ise babası tekrar evlenir ve hiç anlaşamadığı üvey annesi, onun ikiz kızlarıyla birlikte yaşamaya başlar.
Lise son sınıftaki Yağmur, çokta başarılı bir öğrencidir.
Ülkede meşhur olan, büyük bir tartışma konusu olan ve popülerliğinden ödün vermeyen bir blog keşfeder Yağmur.
Blog sahibi sadece bir kez gördüğü ve tek bakışta aşık olduğu kıza söylemek istediklerini yazar ve 365. günde bu blogu sileceğini söyler.
O, Buz’a aşıktı. Buz rengi gözleri olan Yağmur’a...
Yağmur, 246 gün önce çekilmiş fotoğrafını blogda görünce çok şaşırır ve Umut’la tanışmaya karar verir.
Yağmur, kendini keşfettiğini sandığı bu dönemde pervasızca yaşamaya başlar. Umut’la hayat ona cazip gelir.
Hayatı iyice karmaşık bir hal almaya başlayan Yağmur’a, bu seferde peşini isimsiz notların bulunduğu matruşkalar eşlik eder.
Peki Yağmur ile Umut’u nasıl bir son bekler?
️Gerilimi, gizemi, aşkı içinde barındırdığı bir gençlik kurgusuydu. Böylede olunca şahane bir okuma keyfi yaşadım. Sayfaları ardı ardına çevirirken yazarın kalemini de çok başarılı buldum.
Karakterler çok başarılıydı. Üvey ikiz kardeşler, kafa nereye Umut oraya, kendini bulmaya çalışan Yağmur ve zalim Peker...
Off öyle de bir sonla bitti ki, üstüme ikinci kitabı atın hemen. ️
“Ve son kez yandım bir mum gibi böylece, karanlıkta son kez var olduğumu belli etmek istercesine.”
#buz #hedefserisibuz
#bookstagrammer #igreads #instareads #bookstagram #bookslover #booksofinstagram #instabook #bookblogger #kitaptavsiyesi #bookstagramturkey #bookishfeatures