Hedef Serisi - 1

Ocak 2019
Epsilon Yayınevi

buz
2021 11. kitabı
Selam size Epsilon YayıneviEpsilon Yayınevi dan çıkan Hedef Serisi-1 olan Buz kitabının yorumuyla geldim. Yazarımız Buse KudunBuse Kudun a böyle bir kitap için sonsuz teşekkürlerle️ Yağmur bir gün bir milyon takipçisi olan bir blog’a bakmaya karar verir. Blog’un yazarı bir kıza aşıktır ve bunu sürekli yazıya döküyordur. Peki ya Yağmur iki yüz kırk altı gün önce çekilmiş bir fotoğrafını Blog’da görürse? Tüm hayatının değişiceğinden habersiz bir şekilde Blog sahibine mesaj atar. Hayatı bundan sonra baştan sonra değişecektir. Hayatına sürpriz bir şekilde giren Umut ve kimden geldiği belli olmayan Matruşkalar. Sekiz den geriye saran Matruşkalar, şok ölümler ve kötülükleri bitmeyen İkizler. Bundan sonra ne olacağını okumanız gerekiyor️ şimdiden keyifli okumalar dilerim. Ben çok keyif alarak okudum.
2022 11. kitabı
Okunma: 31 Ocak 2022 22:15
Beklediğimden çok farklı bulduğum bir kitabın yorumuyla geldim ‍️ Yazar çok güzel bir şey yakalamış, kitabın ilk bölümleri aşırı bağlıyor sizi ve başlardaki gizemin nerelere varacağını deli gibi
2021 101. kitabı
Okunma: 21 Aralık 2021 00:00
Selam millet ‍ Birgün de akıp giden sonunda merakınızla baş başa kalacağınız bir kitap ile geldim O son bize reva mı sevgili Buse KudunBuse Kudun Kitabın konusuna gelecek olursak Kitabımız işlenen bir cinayete tanık olan biri ile başlarken tüm sır perdesi kitap sonuna kadar devam ediyor. Asıl karakterimiz , kızımız, Yağmur arkadaşı sayesinde öğrendiği ve ülke çapında meşhur olan blogun kendisi için açıldığını fark eder. 365 gün tamamlanınca silinecek olmasına şaşırsa da hemen mesaj atarak blog sahibi Umut’a ulaşır. Lise öğrencisi olan Yağmur , babası, üvey annesi ve üvey kız kardeşleri ile yaşamaktadır. Hayatı monoton bir şekilde ilerlerken hem tanımadığı bir kişi tarafından sevilmek hem de gizemli bir şekilde gelen matruşkalar ile hayatı içinden çıkmaz bir hal almasını okuyoruz. Kitabın yorumuna gelecek olursak Başta da söylediğim gibi kitap aşırı akıcı. İçinde bulunan gizemleri çözmeye çalışırken tüm gizemler elimde patladı desem yeridir. İkinci kitabı sabırsızlıkla bekleyeceğimi söylemeden geçemeyeceğim çünkü sonu da ayrı bir bilinmezlik. Umut konusuna gelince baştan beri bir tedbirliydim ama , neyse aması bana kalsın siz okuyup kendiniz karar verin Sizlere alıntı bırakarak kaçıyorum ‍ #alıntı Ben bir romandan geriye kalanım. Sorsan hala yaşıyorum ama, Ne sana ne de kendime kadar varım. Puslu nir akşamda kederle oynuyorum. Elimde birkaç eski kağıt parçası. İnsan yaşadığı kadar yazar diyorlar, Ben kalem oynatamıyorum. Ve buz, tarihte ilk kez bir insanın içini ısıttı.
buz
2022 121. kitabı
Okunma: 23 Aralık 2022 19:54
Selam millet bugün size bir seri ile geldim. Serinin ilk kitabı olan `Buz` bolca gizeme sahipti. Gelin kitabın konusundan bahsedelim hemen sonra da yorumumu yazayım. Yağmur anne ve babasının ayrılma kararı ile velayetinin babaya verilmiş olduğu ve babanın yanında yaşayan bir karakter. Anne ve babası başka insanlarla evlendikten sonra kızın hayatı bombok olmuş. Annesi sorumsuz biri iken babasının cici bir anne tercihi pek doğru olmamış. Yağmur üvey annesi ve ikiz kız kardeşlerinin başına bela olacağını bilse bu evliliğe evet demezdi kesin. Arkadaşı Rüya'nın bahsettiği bir blog sayfasının derinliğine kapılan Yağmur bu sayfa ve sayfayı yöneten kişi hakkında gerçekleri öğrendiğide neler olacak dersiniz? Yağmur şüpheci ve kendi kafasında binbir tiyatro kuran bir kız. Güvensizliği hayata bakış açısını her yönden etkiliyor ama bu şüpheci hali güven sonunda Umut'a duymasına engel olmuyor. Yağmur'un üvey ikiz kardeşleri sizi ister istemez sinirlendiriyor. Küçük bir mantık hatamız var kitabımızın başında ama bu kitabın gelişmesini etkilemeyen cinsten. Umut baştan beri tüm şüpheli halleri ile dikkat çekici bir karakterdi zaten. Belirsizliklerden nefret eden ben Umut'una kaçamak cevaplarına kıl oldum. Ama en çok da Yağmur'un kendi şüphelerine rağmen Umut'a gözü kapalı güveniyor olmasına daha çok. Kitabın kapağı fantastik bir eser havası veriyordu bana ama gizem, aşk, cinayet, katil konuları beni karşıladı.
Roman
2021 192. kitabı
Kitap ilk bölümü ile bir gelirim gizem ile başlıyor. Bir sonraki bölümde kendi açımdan bir kopukluk varmış gibi hissettirse de ilerleyen sayfalarda ilk bölüme dair bağlantıyı çok güzel yapmış. Aksiyonu gizemi bir an olsun bitmeyen her bölümde merak uyandıran unsurları ile ve harika bir kurguyla elinizden bırakamaz hale geliyorsunuz. • Kitap kısaca; Babası, üvey anne ve ikiz üvey kardeşleriyle yaşayan Yağmur’u anlatıyor. Bir arkadaşı sayesinde herkes tarafından bilinen ve merakla takip edilen 365 gün sonunda silinecek bir bloğu okumaya başlıyor. Bloğun sahibi ilk görüşte aşık olduğu kızın fotoğrafını paylaşıyor ve Yağmur için hayatını değiştirecek anlar başlıyor. İlk başta bloğun sahibi Umut’a mesaj atıyor ve buluşmaya karar veriyor. Sıradan ve normal bir hayata sahip olan Yağmur Umutla tanışması ilke aksiyonu hiç bitmeyen bir macerada buluyor kendini. Bir yandan gizemli kargolar, matruşkalar içerisinde çıkan mesajlar, arkadaşlarının başlarına gelenler.. peki ya devamı hepsi kitapta...
2022 7. kitabı
Okunma: 12 Şubat 2022 19:22
Hersey göründüğünden çok ama farklıdır. Bakmak ve görmek lazım. Yağmur'un anne ve babası boşanmışlar ve anne yağmuru istememiş. Bu acı ile babasını da kaybetmek istemeyen yağmur, tüm isteklerinden çok babasının isteklerini yapmaya çalışır. Hayatta ençok istediği şey okumak ve psikolog olmaktı. Fakat baba evlenince üvey kardeşlerin hainliği ile baş başa kalır. Bir gün arkadaşının ona bahsettiği bloğu gezerken buldu kendini.
2024 5. kitabı
Okunma: 23 Şubat 2024 10:58
Kısa sürede bitti diyemem kitap bazen çok sıkıcı oldu sayfalar arasında oyalandım ama sonunda bittiğinde gerçekten devamını merak ettim. İçerisinde birçok açık vardı çelişki yaratan yerler vardı ancak başından beri acaba dediğim karakter sonunda beklediğim gibi çıktı. Kızın yaptığı seçimi ve kötü karakterin böyle şeyler yapmış olması ise beni şaşırtan şeylerdendi. Klasik üvey anne ve kardeşler bir de kızını korumaya çalışan baba var. Kitap boyunca baba gerçekten babalığını yaptı diyebilirim tek sıkıntısı kızını dinlememesiydi. Oldukça akıcı bir dili var, şimdiden iyi okumalar.
2021 111. kitabı
BUZ Biri dese ki huzur bulutlarda, Uçmayı öğrenirdim. Zira uçmayı öğrenmek, Çaresizliğe alışmaktan daha kolay. Hedef serinin ilk kitabı #buz Tanımadığınız birinin sizin için bir blog açtığını düşünün. Sizi ilk gördüğü an aşık olan ve sizi bulmak için kendisine bir yıl süre veren ve bu bir yıl içinde bloga güzel sözler,şiirler yazan ve en önemliside çektiği resminizi Buz ismini vererek blog’unda paylaşan. Böyle bir şey başınıza gelse Siz ne yapardınız.? Yağmur blogdaki kişinin kendisi olduğunu anladığında hemen mesaj atıyor ve buluşmaya gidiyor Umut’la. Ama hayatı bu mesajdan sonra tamamen değişiyor. Yağmurun başına neler gelicek? Umut güvenilir birimi? Heyecan ve gizemin eksik olmadı merakla kendisini okutan bir kitap. İkinci kitapta neler olucak acaba ? Bu arada devam kitabı Kuz dan bir bölüm şu anda wattpad te yayınlanmakta. Keyifli okumalar dilerim …
2021 177. kitabı
Okunma: 17 Aralık 2021 10:55
Buz ~ Buse Kudun . Sizi bir yerde görüp blogunda her gün sizden ve size hissettiklerinden bahseden birini düşünün. Ülke çapında meşhur olan bu bloga bakınca aslında bahsedilen kişi olduğunuzu fark
2021 40. kitabı
Okunma: 17 Aralık 2021 17:02
Buz - Hedef Serisi 1 || Buse Kudun ~ 320 s. “Bir meteor gibi hayatıma çarpan, derin izler bırakan, daha bırakacağına da emin olduğum kişiye bakarken nedense büyük bir heyecana doğru sürüklendiğimi,