Sonbahar

Mart 2017
Epsilon

2020 74. kitabı
Okunma: 25 Kasım 2020 18:16
Sellaaammm   Bugün sizlerle @epsilonyayinlari ndan çıkan Buse KudunBuse Kudun un yazdığı #sonbahar kitabıyla geldim.    Bu kitabı lütfen herkes okuyabilir mi?? Gerçekten bu kitabın nasıl çok okunmadığını anlayamadım. Gerçi okunduysa da haberim yok ama bookstagramı olan kime sorsam bilmiyorum diyor. Ben de bilmiyordum @thebookscupcake in önerisiyle alıp okudum ve gerçekten MUHTEŞEMMM.    Kitabın konusu hasta kızımızın rastgele bir numaraya mesaj atmasıyla başlıyor ve konular gelişiyor. Kitabın sonunda bayaaaa bayaa ağladım ama hiçbir kitapta bu kadar çok ağladığımı hatırlamıyorum. Yazım dili olsun konuların gelişme biçimi olsun olaylar olsun hepsi birbirinden güzeldi. Kesinlikle okumanız gereken kitaplar arasında bu daa.
2017 30. kitabı
Okunma: 19 Mayıs 2017 21:01
Cidden insanın defalarca kez okumak isteyeceği bir kitap daha. Anlatımı, konuşmalar ve Bahar'ın çektiği sıkıntılar... Hepsi harika yazılmış. Her zaman ki gibi, her defasında heycanlandım her bir satırında. Bir kere daha hayatı ve nasıl yaşamamız gerektiğini anladım. Herkesin okumasını tavsiye edecek ve gözlerim dolarak anlatacağım kitabı. Kısaca mükemmel bir kanser hikayesiydi. Her şeye bayıldım.
2018 1. kitabı
Okunma: 09 Şubat 2018 00:00
Okuduğum kitaplar arasında en beğendiklerimden birisi yazarın kalemine hayran kaldım ve en çok ağladığım kitaplardan birisiydi okuduüuma pişman deüilim yine olsa yine defalarca okuyabileceğim bir kitap...
2017 1. kitabı
Busem bu kitabı sıkılmadan binlerce kez okuyabilirim bu güne kadar 20 kere okumuşumdur bende Biriyim Buse Kudun seni ve kitaplarını seviyorummm(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)(^^)
2020 3. kitabı
Her insanın hayatında en etkilendiğim kitap bu diyebileceği bir kitabı olmalı. Benim de oldu, Sonbahar kitabı.. İnsan bir kere eline aldı mı daha ilk sayfalarda bırakamıyor. Hani bir söz vardır; kitap okuyan kişi defalarca yaşar, okumayanlarsa yalnızca bir kere.. İşte ben bu kitapta kaç defa yaşadım bilmiyorum ama güzel yaşadım. Oradaki karakterler o kadar derinden etkiledi ki beni. Bir yandan kitabın sonunu merak ettiğim için hemen bitsin istiyordum, bir yandan da hiç bitmemesini.. İnsanların ruhuna dokunan inanılmaz bir kitap. Şiddetle tavsiye ediyorum. Pişman olmayacaksınız.
2022 9. kitabı
Okunma: 12 Mayıs 2022 02:36
Kitap o kadar güzeldi ki kesinlikle okumalısınız. Ben bu kitabı 5 sene öncede okuyup çok beğenmistim. Yazarın ilk kitabi olmasina rağmen yazım dili güzeldi. Bahar ve Doğukanın tanışma hikayesi o kadar tatlıydı ki yiyecegim. Kitapta bu iki gencin arkadaşlığını,aşklarını okuyoruz. Aralarındaki bağ o kadar güzeldi ki. Ah Doğukan üzümlü kekim... Yan karakterlerde kitaba ayri bir hava katmıs Özlem,Sevim,Doruk,Mustafa,Erdem,Kerem hiç birinizi unutmayacağım. Kerem'in hayvan isimleri konusunda yaratıcılığı xkwkxkkwkd. Kitapta hem guleceksiniz hem de bol ağlayacaksınız.
2024 45. kitabı
Okunma: 29 Haziran 2024 17:34
17 yaşında kanserle mücadele eden ergenliğini yaşayamayan bir genç kız bahar. İlk başlarda hareketleri çocukça geldi hasta olmasa kitabı bırakırdım çünkü ergen kitaplarını sevmiyorum. Hastalığından dolayı bazı hallerini görmezden geldim. Son zamanlarda Doğukan la olan güzel günlerinden sonra umutlanmaya başlamıştım ama olmadı. Baharın annesine sinir oldum ve ölürken Doğukan ı da intihara suruklemesini doğru bulmadım. Buse KudunBuse Kudun SonbaharSonbahar
Sonbahar İnceleme!!!
2025 33. kitabı
15 yaşında ilk salaklığımı yaptığım o kitap:) Play kitaplardan satın alıp okumuştum. Lütfen gülmeyin. O zamanlar sosyal mecrayla yeni tanışıyordum. Öyle Wattpad, PDF falan bilmiyordum. Ama okuyunca anladım ki değmişti. Zaten 20 lira bişeydi. Özet olarak şöyle anlatayım; biraz ergen bi kurgu ama sıkmıyor. Ölümcül hasta olan bir kız , canı sıkılıyor üstüne gelen hastane duvarları arasında ve oyalanmak için nasılsa cevap vermez diye kafadan bir numara sallayıp selam yazıyor. İşte hikaye tamda burda başlıyor. Lakin baştan diyeyim kitap mutsuz son ile bitiyor . Ve evet kızın mesaj attığı kişi cevap veriyor:) Biraz duygusal bir kitap. Çok acı , çaresizlik ve mutsuzluk var. Sırf bu kitaptan sonra mutsuz sonlara küstüm artık hiç okumam. Ama size tavsiye ederim.
2000 3. kitabı
Okunma: 01 Ocak 2000 00:00
kitabı okuduktan sonra bir daha okumak isteyeceğiniz bir kitap. ve özellikle sonu galiba hepimizi bitirecek ve bitiren yer sonu oldu. Tahmin ettiğim bir son oldu fakat yinede elim ağızımda okudum.
sonbahar
2020 13. kitabı
Bilmiyorum ama bu kitap beni çok etkiledi belki de sonundan dolayıdır. Hastalığı yüzünden dışarı çıkamayan has kızımızın hayatını, rastgele çevirdiği o numaralar değiştirdi. Ben kitabı okurken bir çok kez ağlayıp , güldüm. Eminim ki sizde benimle aynı duyguları hissedeceksiniz. Mutlaka okumanızı öneririm. Kitabı okuyun ve bol bol ağlayın :) pişman olmayacaksınız. Konusu, Tanımadığı birine attığı ufacık bir mesaj, kanserle beraber ruhunun üstünde gezinen kara bulutları bir güneş gibi dağıttı. Hayatını kafesin içinde geçiren Bahar, biri sayesinde kafesinin kapılarını kırıp özgürlüğe uçtu.