2021 126. kitabı
Okunma: 19 Aralık 2021 23:31
Posific Pier binası dostluğun, aşkın en güzel yaşandığı yer. Molly ve Lucas'ın hikayesi ile bu sıcak ortamı tekrar hissettim. Lucas yer aldığı görevde yaralanır. Bir süre tehlikeli görevlerden uzak durmalıdır. Tabi ki bunu kabullenmesi zor olur. Molly ise artık masa başında olmaktan sıkılmış kendine ait davada olmak ister. Komşuları Molly'den yardım istediklerinde istediği fırsatın ayağına geldiğini anlar. Fakat abisi Joe ve Archer onun için erken olduğunu düşünürler. Bunu ona söylemedikleri için Lucas'ı Molly'nin yanında olmasını söylerler. Böylelikle ikisi davayı birlikte yürütmeye başlarlar. Tabiki yan yana olmaları kaçınılmazı peşinde getirir. Bu seriyi çok seviyorum. Favorim hâlâ Hep Seni Diledim fakat Aşk Geceleri de onunla yarışır. Eğlenceli, sıcak, samimi aşk dolu serideki her kitap. Molly'i Joe'nin kitabında az çok okumuştum fakat burda daha fazla tanıdık. Inatçı ve hazır cevaplı olması harikaydı. Lucas'ın korumacılığı, espirileri... İkisinin uyumunu okumalısınız. Sırada Caleb' in kitabı var ve yazar her kitapta olduğu gibi ufak ip uçları vererek merakımızı artırmış. Tavsiyemdir okuyun.
Aşk GeceleriJill Shalvis · Nemesis Kitap · 202176 okunma