···Okunma: 26 Aralık 2021 14:33 Yazarın imzalı olarak yolladığı kitabımı bitirdim. Dili o kadar akıcıydı ki nasıl geçtiğini anlamadım. Hikaye aslında çok bilindik ama karakterin ve dış dünyanın betimlemeleri o kadar iyiydi ki ilgiyle takip ettim. Yazarın konuşmalarını falan dinledikten sonra okuyunca aslında kendi nahifliğini eserde görmek mümkün. İçeriğine gelirsek aslında eksik hikayeler kaldığını hissediyorum. Mesela Barlas sık sık çocukluğunu hatırlıyor ve acı dolu bir takım şeyler anlatılacakmış gibi bir beklenti oluştu bende. Ama buna hiç değinilmedi. Onun dışında Büşra'daki şanstan hepimize diliyorum . Bir de karakterin hislerinin bu kadar kuvvetli olması bence kurgu olduğunu çok fazla göze sokuyor. Örneğin: iş yerindeki adamların kötü olduğunu hissetmesi, Nurdan Hanım ölmeden içine kötü his doğması gibi. Beklenmedik şeyler daha çok hoşa gider diye düşünüyorum. Sonrasında olacaklar için ipucu oluyor bu da heyecanını kaçırıyor. Son olarak kitaptaki noktalama hataları da çok gözüme takıldı. Sonraki basımlarda düzeltilirse daha iyi olur. Herkesin dikkatini çekmeyebilir ama Türkçe öğretmeni olarak beni biraz rahatsız etti. Onun dışında yazarın kullandığı kelimeler kurduğu cümleler alıntı yapılmalıktı Hatta içimden bu yazar çok güzel şiir yazar demeden duramadım. Sonuç olarak zevk alarak okuduğum, hafızamda yer edecek bir kitaptı teşekkür ederim Başarılar dilerim. Yazacağı diğer kitapları da okumak isterim ve tavsiye ederim.