geceye şarkı sözü bırak damardan olsun..!! Ördü kader ağlarını, kırdı yine kollarımı..
Anket
Ay ışığı vurmuş Toprak yanıyor Toprağın üzerine Kimler düşüyor Kimse bu yangını Görmüyor duymuyor Onun için mi dağlar Yıldızlar ağlıyor? Oy benim canım Yaralı ceylanım Henüz yolun başında Solup giden baharım
BRKN
Aynı duyguları paylaşıyorum ve yüreğinize sağlık 🙏
ben damardan şarkıları çok severim arabeske aşığım nerdeyse o yüzden ben bu yorumları çok fazla yükseltirim öncelikle ileti sahibi bildirimlerden rahatsız olursanız söyleyin bende yorum yapmayı bırakayım... Evet şimdi devam ediyorum... Dışarıda kar yağıyor, benim içime yağmur Ağlama, göz bebeğim, biraz daha dur Yüreğine basa basa içimden yâr gidiyor Ağlama, iki gözüm, biraz daha dur
BRKN
Sığındığımız bir liman damardan şarkılar özellikle geceleri:) Estağfurullah rahatsızlık yok 👌🙏
Gençliğim dizleri üstüne çökmüş Kapaklanınca sevda yoluna Bir doğuş yaratıldı çırılçıplak Ve sen ve sen ay yüzlüm Kurumuş yaprak gibi düşerken dalından Bir ah gibi uzun sesli koptun dudaklarımdan Dön ay yüzlüm dön neredeysen dön Sensiz olmuyor, kan damlıyor gözlerimden kan Gücün varsa gel, gel de sen dayan Çünkü ben son nefes gibi titrek Çünkü ben çırılçıplak, çünkü ben sensizim Çünkü ben çünkü ben...
✍👍👏
Bir menekşe kokusunda, seni aramak var ya. Bu gel böyle böyle gider mi?
👌😇✍
Haydi söyle Onu nasıl sevdiğimi Haydi söyle Rüyalarda gördüğümü
👏👏🍀
Kendini meçhule sen uğurladın Artık ne duamsın ne de bedduam
😇👌