2021 51. kitabı
Okunma: 31 Aralık 2021 18:28
tüm Tanpınar fanlarından linç yiyeceğimi bile bile yine de yazcam yorumumu..20li yaşlarımda hiç dayanamayıp bıraktığım ama ‘artık olgunlaştım ne kdr sıkıcı olabilir ki mesajları almaya odaklan’ diyerek okumaya başladığım, 2 haftadır resmen yine elimde sürünen kitaptır. Bence 3. Bölümden sonra açılıo bu kitap ki bu da yarısından fazlasını okumayı gerektirio, tamam akıcı oldu sonunda diyerek son 200 sayfadan fazlasını okudum bugün. Ama üstümden tır geçmiş gibi bi his ve daha da sanıorm sonsuza dek elime almam. Hayır başyapıt fln olacak yerleri tam anlayamadım, tanzimattan cumhuriyete geçiş dönemi yaşanan ikilikler sıkıntılar psikanalizler felsefeler bozuk kişilikler vs..şahsen zorlandığım bi iki hafta oldu. Zamanla alakalı kitapları hep çok sevmişimdir aslında ama bilemiorum altan, beni kazanamadı.. çok altını çizdiğim cümle oldu ama wauww ne kitaptı be diyeceğim bi etkisi olmadı bende. O zaman ‘ne içindesin zamanın ne de büsbütün dışında’ diyerek rafa kaldırıorum seni beybi, bidaha görüşmemek üzere. #saatleriayarlamaenstitüsü
Saatleri Ayarlama EnstitüsüAhmet Hamdi Tanpınar · Dergah Yayınları · 202353bin okunma