Puan vermedi·272 syf.····Okunma: 05 Ocak 2022 01:28 İsmet Özel'in Fransa şubesi bir yazar Roger Gadaudy,objektif ve tarafsız yaklaşımıyla batınında islamda ortak noktada bulunabileceğini,sadece batının değil tüm toplulukların hangi düşünceye mensup olursa olsun islamda kendisine bir cevap bulabileceğini,ortak paydada bulusulabilecegini anlatıyor eserinde.Ismet Özel'in Fransa şubesi dedim çünkü dirilişin amentüsü,islamin dirilişi kitaplarıyla anlatılmak istenen farklı gönüllerden,farklı zihinlerden dökülen aynı şeyler..batının iki yüzlülüğünün ve özgürlüğü ve adaleti sadece kendi çıkarlarına uyduğunda uyguladıklarının ve savunduklarının yaşamış örneği olan Roger Garaudy
islami kültüre farklı bir bakış açısına sahip objektif bir yazar. gelenekselci değil muhafazakar hiç değil. Objektif tarafli dusuncelerden sıyrılmış bir eser okumak istiyorsanız kesinlikle en başta okunması gerekenlerden olduğunu düşünüyorum. Batı'nın ahlaksızlığının, binlerce yıl öncesine nasıl dayandığını, dünyayı nasıl yaşanmaz bir hale getirdiğini sade anlaşılır bir dille anlatmıştır eserinde. özgürlük her türlü yabancılaşmanın dışında kalabilmektir diyerek
"hiçbir ayırıma yer vermeyen ve hiçbir ayırımı haklı görmeyen islamın bu temel prensibinin dışında her şey gelenek meselesi ve tarihi durumdan ibarettir."sozlerini yahudi lobisinde söyleyecek kadar objektif ve dürüst bir kişilik,hayran kaldım..Gerçekten ahir zaman alimi tabiri onun üstüne oturmalı..Okuyun kesinlikle okutturun ve objektif bakış açısı edinin..