·432 syf.····Okunma: 23 Kasım 2021 00:00 SELAM!
Bugün NG Kabal'ın kitabı 00.00 Biri Sizi Düşünüyor ile buradayım. Çok kısa bir zamanda okuyup bitirmiştim. Ama sanırım çok sevebildiğim bir kitap olmadı. Konu itibariyle aslında ilgi çekici bir kitap lakin karakterlerden Nazlı dışında diğer kişileri maalesef hiç sevemedim. Başı çeken Ezel özellikle. Çok çabalamıştım sevmeye oysa ama olmadı. Nazlı ise farklı bir karakter. Geçmişini bilmediğimiz bir nedenden ötürü unutmuş. Yazarın dili yine güzeldi ama karakterleri sevemediğimden dolayı kitabı fazla sevemedim.
Konusundan biraz bahsedelim. İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü öğrencilerinden Nazlı ve Ezel bir ödev üzerinde birlikte çalışmak zorunda kalıyor. Aşırı kontrolcü olan Nazlı'nın onun tamamen zıddı olan Ezel ile yaptığı ödev zamanla onun hayatını ve dolayısıyla onun unuttuğu geçmişi üstünde bir hayli etkili oluyor. Bu yolculukta en yakın arkadaşı Ecem ona yardımcı olmaya çalışsa da bir sonuca varamıyor. Bu kitap ile ilgili sevdiğim şey ise Jane Austen alıntılarıyla dolu olması. Bir de sonu.. Onun dışında eğer hemen okuyayım ve bitsin, akıcı olsun sürükleyip gitsin ve sonu beklenmedik olsun isterseniz bir şans verebilirsiniz.