2022 1. kitabı
Okunma: 05 Ocak 2022 18:25
Güray Süngü tamamen spontane olarak karşıma çıkan bir yazar oldu ve direk ilk hikayeden dedim ki nasıl bu kadar geç tanışırım. Kelimeleri kullanmadaki yazım kaabiliyeti o kadar iyi ki çoğu cümleyi bir kaç sefer sıkılmadan rahatlıkla okudum. Okura anlatılmak istenen şeyin direk net olarak aktarılması da ayrıca dikkatimi çekti. Başladığım anda direk acaba yazar intihar etmeyi mı düşünüyor diye düşündüm istemsizce ve ilerleyen hikayelerde direk böyle bir soru ile karşılaşmak ayrıca tamamlayıcı oldu. Ancak okudukça anladım ki hayır bunun için geç kaldı ve ne olursa olsun aşk umut bağları sayesinde belki de tamamen değişti ya da değişecek. Nacizane düşüncem. Kitapta bulunan tüm hikayeler bir yana GECE YARISI YARIMGECE başlıklı hikaye başlı başına beni çok etkiledi diyebilirim. İstemediğimiz ayrılıklar ya da bitiremediğimiz meseleler kafamızda bizimle yüzleşene dek geliyorlar ve bu böyle olmaya devam edecek. En kısa yoldan şöyle söylemek lazım sadece bu hikaye için bile bu kitap alınır okur bu yazar okunmaya devam edilir.
Deli GömleğiGüray Süngü · Ketebe Yayınları · 20211,174 okunma