2021 177. kitabı
Okunma: 17 Aralık 2021 10:55
Buz ~ Buse Kudun . Sizi bir yerde görüp blogunda her gün sizden ve size hissettiklerinden bahseden birini düşünün. Ülke çapında meşhur olan bu bloga bakınca aslında bahsedilen kişi olduğunuzu fark ediyorsunuz. Her gün sadece bir kere gördüğü kıza karşı hislerini anlatan bir adam Umut. 365 gün sonunda blogu sileceğini söylemek devam ediyor yolculuğuna. Yağmur blogda kendisine ait bir fotoğrafı görünce yolları tam anlamıyla kesişmiş oluyor. Başta gizemli ama romantik bir aşk hikayesi okuyacak gibi oldum ama sonrası Heyecan zirvede son sayfayı kapattığım ve devamı için çıldırdığım bir kurgu oldu. Yağmur’un üvey annesi, üvey ikiz kardeşleri ile imtihanı, sağlıksız bir baba-kız ilişkisi, sevgiye muhtaç hali ve bir limana sığınma ihtiyacı çok güzel yansıtılmıştı. Umutla geçen sahnelere bayıldım. Sonunu düşünmeden yaşamak aslında hem en çok yapmak istediğim şey hem de cesaret edemiyorum. Tabii bunlarla da sınırlı değil. Kızımızın karşısına sürekli çıkan matruşka ve gizemli notlar, arkası kesilmeyen bazı şüpheli durumlar derken kitap beni aldı götürdü. Kime güveneceğim? Gerçekten herkes kötü mü? Bu işin içinden çıkmak mümkün mü? Kafamda tonlarca soru var ve bunun için de hızla devamını okumam lazım. Kitap çok akıcıydı hep bir sonraki sayfayı merak ederek çevirdim sayfaları. Son günlerde okuyamama durumu yaşıyordum ve bu kitap çok iyi geldi yazarın kalemiyle tanıştığım için çok mutluyum. Hem gizemli hem de akıcı bir kitap arıyorsanız Hedef serisi tam size göre! Buz ile başlayan ve oldukça çıldırtıcı bir yerde virgül koyulan serüvene davetlisiniz. Benim gibi devamını iple çekenler için yazar ikinci kitabını şu an Wattpad’de yayınlıyormuş haberiniz olsun
BuzBuse Kudun · Epsilon Yayınevi · 201985 okunma