2020 10. kitabı
Kısa bir aradan sonra hepinize merhaba Bir yandan sosyal hayatımdaki görev ve sorumlulukları yerine getirmeye çalışıyor, bir yandan da vakit buldukça paylaşım yapmaya çabalıyorum. Fakat özellikle sıcakların iyice artması ile birlikte okuma oranım çok düşüş gösterdi O yüzden ben de yakın tarihte okuduğum bir kitabı değil de, uzun zaman önce okuduğum, çok beğendiğim, tam da bu havalara uygun olduğunu düşündüğüm bir Agatha Christie kitabı ile geleyim dedim ve sizler için Nil'de Ölüm'ü seçtim.️ (Küçük bir itirafta bulunayım. İçinde dedektif Hercule Poirot karakterinin olmadığı Agatha C. kitaplarını okumayı hiç sevmiyorum. Neyse ki bu kitapta dedektifimiz Belçikalı Mösyö Poirot idi️) Başlarken şunu söylemek istiyorum ki bu kitap uzun bir sürece yayılarak okunacak bir kitap değil. Kitaptaki karakter sayısının fazla olmasından kaynaklı ara vererek okursanız kişilerin kim olduğunu karıştırmanız oldukça muhtemel Kitaba gelince ; genç, güzel ve mirasyedi zengini olan Linnet Doyle, en yakın arkadaşı olan Jackie'nin elinden sevgilisi Simon'u alarak evlenmesi ve balayı tatili için Mısır'a gitmesini konu alıyor. Nil Nehri'ndeki gemi yolculuğu sırasında bir takım cinayetler yaşanyor ve bu cinayetleri aydınlatma görevi tabii ki o sırada gemide bulunan Mösyö Poirot'a düşüyor️ Benim sonunu tahmin edemediğim bir Agatha C. kitabı idi. Siz de okurken zihninizin sınırlarını zorlamak istiyor ve katilin kim olduğunu bulabileceğinize inanıyorsanız tavsiye ederim ️ Kitapla kalın
Nil'de ÖlümAgatha Christie · Altın Kitaplar · 20245,5bin okunma