2022 9. kitabı
Aşk nedir? Sevgi nedir? Aşkınız için her şeyi göze almak mı lazım? Aşk da dır olur mu? İşte bu soruların cevabını bu güzel kitap da Tuğçe Akıllıoğlu kuzum harika bir şekil de anlatmış. Pürlen diş teknisyeni olarak ile başlar ve annesinin çalıştığı diş kliniğine gönderdiği Cihangir ile tanışır Cihangir karıştığı bir kavga da dişlerini kırdırmıştır. Onun için kliniğe gelmiştir ama daha ilk anda birbirinden etkilenirler. Önce sadece gizli olarak görüşmeye başlarlar, aralarındaki birliktelik aşka dönüşünce evlenmeye karar verirler. Ailelerine açıklarlar ve Pürlen 'in babası karşı çıkar bu adam da bir şey var der sanki. Ama aşkın önüne geçmek ne mümkün. Cihangir' in sakladığı bir şeyler vardır. Bu da Pürlen:in kafasında soru işareti bırakmaktır. Ve geçmişte yaşadığı yanlışlıklar Pürlen ve ailesini sıkıntıya sokar. Tüm sıkıntılara rağmen aşkları devam edecek mi? Cihangir neler saklıyor? Pürlen gerçekleri duyunca ne yapacak? Bu soruların cevabını ve dahasını bu harika kitap da bulabilirsiniz mutlaka okuyun diyorum. Kalemin daim olsun Tuğçe Akıllıoğlu kuzum sakın yazmayı bırakma @aspasiayayinlari #neokudum #kitap #kitaptavsiyesi #1k1f #hobimreels#vuslatinkitapkurtlari #vuslatinkitapkurtları #hobimmizah #hobinizhobimolsun #hobimportrait #hobimmizah
PürlenTuğçe Akıllıoğlu · Aspasia Yayınları · 202166 okunma
Emeğine sağlık ablacım 🧡