2022 5. kitabı
Okunma: 17 Ocak 2022 20:17
Bir nesli büyüten, bir türlü sonu gelmeyen seri.İtiraf etmeliyim ki Selin'in de evlenip çoluk çocuğa karıştığı bir son kitabı olsun isterdim. Okurken bazı yerlerde ufflayacak gibi olsam da sürpriz bir şekilde Serra'nın Notları kısmıyla karşılaşınca Serra'nın anlatımını ne kadar özlediğimi anladım. Bir Genç Kızın Gizli Defteri 1'den, 13'e kadar çok keyifliydi. Ben Arkadaşlar Arasında ile başlamıştım. En güzel yaşlarım, Serra'yla hayal kurup, Serra'yla üniversite okuduğum, ilk aşkın heyecanını birlikte yaşadığım, Oktay'yla ayrılışından hüznünü Özgür'le evliliğinin heyecanını kalbimde yaşadığım güzeller güzeli bir seri. Son kitapta,Serra ve arkadaşları orta yaşta ve evlatları ergenlik döneminde.Selin'in okulda yaşadıkları, arkadaşlıkları, okul ortamına alışma dönemi yer alıyor.Tıpkı annesi gibi, annesi gibi soluğu Çeşme'de alıyor.Benim favorim Serra'nın çocukluğu ve de gençliğiydi. Şimdi aynı yollardan Selin geçiyor. Son sayfalarda Serra'nın notlarıyla veda ediyoruz. Sırma ve ikisi çocukları için "Büyüyorlar." diyorlar o anda içim titredi ve tüm seri gözlerimin önünden bir film şeridi gibi geçti. Başta da dediğim gibi Selin'in de evlenip çoluk çocuğa karıştığı bir son bekleyeceğim kim bilir belki tüm sonlar gibi bu kitabına da dayanamaz bir son seri daha ekler yazarımız.
Yeni Bir Aşkİpek Ongun · Artemis Yayınları · 2022621 okunma
1.593 Gösterim
Serra ile büyüdük. Seriyi 6. Kitaba kadar okudum. Ve şu incelemeyi okumak orta yaşa gelmiş beni taa ortaokul yaşlarıma kadar götürdü.