Puan vermedi·432 syf.··Beğendi
···Okunma: 18 Ocak 2022 15:51 Bir yıl oluyor kitaplığımda yerini alalı ancak okunacak son kitap olarak kaldığında bile yeni kitaplar alıp okumayı erteledim.Bilmem sizde de oluyor mu ama ben bazı kitapların doğru zamanda okunması gerektiğini düşünüyorum.Ve bu muhteşem kitap için en doğru zaman 2022 yılın ilk kitabı olmasıydı. Hayatımın en sakin döneminde sadece bu kitabın içinde yaşadım.Psikoloji alanında kesinlikle okunması gerektiğine inanıyorum.Her bir satırını okurken keyif aldığım,kendimi sorguladım ki bu bence çok önemli; bir kitabın içinde kendini bulmak, değerlendirmek çok fazla kitapta bu fırsatı bulamıyoruz malesef.Yazar Irvın Yalom Nietzsche ve Doktor Breuer'in aslında hiç karşılaşmamalarına rağmen ikisinin yaşamını ve psikolojik sorunlarını çok iyi harmanlanmış gerçekten hiç karşılaşmadıklarını kitabın sonunda öğrendiğimde çok şaşırdım.Bunca tahlil,konuşma hiç var olmadan nasıl bu kadar güzel işlenebilir.Gerçekten yazar felsefeyi,psikolojiyi ve edebiyatı çok güzel bir şekilde okurlarına sunmuş.