·240 syf.····Okunma: 01 Nisan 2017 00:58 Bunu unutmayalım ki her bir hikaye insan psixalogiyasında bir yer edinir ve her kesin bakış acısı farklıdır ama bunu yazmadan geçemeyeceğim hiç örnek alınası bir kitab değil :) Ben bu kitabı hiç araşdırmadan okudum. Böyle tahmin etmiyordum açıkcası. Hikayenin bir hayat kadınına ait olduğunu biliyordum ama Ben bir kızın yalnız kaldığında dışardakı hayat zorluğunda bir hayat kadınına çevrilir her halde öğle bisey, ve ve öğle hayatlar zor ve ilginçdir diye düsündüm, dikkatimi çekdi ve okudum. Tam aksiyle karsilaşdim. Esas konusu özgürlük ve para olduğunu gördüm. Özgürlük için her yolu denemek ve Birde özgürlüğün aşkda olduğunu . Bu konuyla razılaşdım ama bana göre aşk kalblerin özgürlüğüdür. Vucuda gelince her şey çerçeve içinde olmalıdır. Ama hikaye bir avrupa ülkesinde gidiyorsa burda susmayı tercih ediyorum :)) yani demem oki bizim gençler helede kızlarımız belki okurlar bu kitabı ama örnek almasınlar. Yani olur olmadık hayellere kapilayimda özgürlüğüm için her yolu dener her yoldan gecerim diye düsünülürse sonuç belki bu belki daha kötü olur her ülkenin kendine özgür düsünceleri kulturu örf adeti vardır. :) ama hakkını yemeyeyim tabikide bazı güzel konularlada karşılaşdım.