Yalnızca Yazarın Değil Aynı Zamanda Okuyucunun Hayatını Kurtaran Kitap
2022 3. kitabı
Okunma: 20 Ocak 2022 14:28
Kış ayları benim için eşittir Harry Potter Serisi demektir. Her yıl kış aylarında mutlaka tüm seriyi baştan sona izlerim fakat bu yıl bir de kitaplarını okumak istedim uzun zaman sonra. Kitaptaki olayları ezbere bilmeme rağmen ilk okuduğumdaki gibi heyecanla ve mutlulukla okudum. Fazla söz söylemeye gerek yok Harry Potter hakkında. Tüm dünyada koca bir nesli BÜYÜLEYEN bu kusursuz sihirli evreni eğer bir mağarada tüm dünyadan ve insanlıktan uzak bir yaşamıyorsanız elbette daha önce mutlaka okumuş, filmlerini izlemiş ya da en azından adını duymuşsunuzdur. Beni seri kadar etkileyen bir şey varsa o da J. K. Rowling'in Harry Potter kitapları ile şöhret ve para kazanmadan önceki yaşamı oldu. Hayattaki en büyük destekçisi olan annesini kaybeden, eşi tarafından terk edilen ve yalnızca devletten aldığı işsizlik parası ile bebeğini tek başına büyütmek zorunda olan bir kadının yazdığı bir kitapla hem kendi hayatını hem de okuyucuların hayatını değiştirmesi bana o kadar çok ilham ve güç veriyor ki... Çünkü Rowling yarattığı bu dünya ile nasıl kendi hayatını kurtardıysa zor günlerinde bu dünyaya sığınan sayısız insanın da hayatını kurtarıyor.
Fantastik
Harry Potter ve Felsefe TaşıJ. K. Rowling · Yapı Kredi Yayınları · 202064,9bin okunma
1.230 Gösterim