2017 28. kitabı
Okunma: 01 Nisan 2017 09:10
İlk kitap Cinder yani külkedisini anlatıyordu şimdi ise Scarlet bizim çocukluğumuzun kırmızı başlıklı kızı. İlk kitap da Cinder kraliçe Levana tarafından kim olduğu anlaşılıp hapis edilmişti. Bu kitabımızda Cinderin hapishaneden kaçışına ve kaçtıktan sonra karşılaştıklarını olayları göreceğiz. Gelelim Scarlete kırmızı bir ceketi olan Scarlet 'in babannesinin kaçırılmasıyla başlıyor tüm olaylar. Scarlet babannesini bulmak için Wolf adındaki karakterimizle işbirliği yapıyor . Wolf genetiği oynanmış kurdumuz oluyor. Wolf iyi mi gerçekten Scarlete yardımcı mı oluyor ! Wolf ile Scarlet yolculuğunda karşımıza bir dolu olay çıkıyor. Tabi Cinder Sacarlet ve Wolfun karşılaşıp bir araya gelmesinden sonra heyecan tavan yapıyor. Bu iki kızın yaşadıkları soluğunuzu kesecek cinsten. Levana Cinderin bir an önce bulunması için Prens Kaiyi bir çok şekilde tehdit ediyor tabi onun eşi olup imparotiçe konumuna geçmek içinde elinden geleni yapıyor. İlk kitaptaki heyecan ikinci kitap ta da dozunu düşürmedi. Bir an önce üçüncü kitap can atıyorum ama artık yurt dışında yaşamamdan dolayı kitabı yanıma alamadım ama bir ay sonra kitabı yanıma alıp hemen okuyacağım bu serinin beni bu kadar heyecanlandıracağını tahmin etmemiştim. Tabi kitap yanımda olmayınca fotoğraf ta bu şekilde oldu.
ScarletMarissa Meyer · Artemis Yayınları · 20155,4bin okunma