Yeni arayışlar sonrası yeni bir yazarla tanıştım.Kitap kısaca içine kapanık ve aşağılık duygusu icinde olan bir kadın ile karşılıklı komşu olan bir dedektifin hikayesini ele alıyor.Mara güzel bir kadın ama kendi kafasında puanı 2.5.Aşık olduğu dedektif ise 10.5.O yüzden kendini ona yakıştıramıyor ve olaylar böyle böyle gelişiyor.Mitch cidden herkesin kafasında kurgulayıp istediği bir karakter.Ben baya düştüm desem yeridir:)Ama...kitap o kadar ayrıntılı ki belli bir yerden sonra sıkıyor insanı.Birkere kurulan cümleler çok uzun.Kendimi parafraf sorusu çözer gibi hissettim.Sürekli isimlerin tekrar edilmesi de sinir bozucuydu.Hikaye kitabı gibi bir his verdi.Kitap kötü değil kesinlikle.Sadece gereksiz ayrıntılı ve uzun.Diyaloglar hele çok çok uzun.Sürekli bir tekrar var.Duygular güzel işlenmiş.Kitabı elime alır sevdiğim sahneleri yeniden okurum.Kullan at tipi değildi kısacası.Şuraya koca bir AMA eklemek isterim.Allah aşkına bebeğim,tatlım kelimeleri lugatımızdan çıkarılsın çünkü o kadar tiksindim yeminle.Kitap tek basına bebeğim rezervini taşıyor haberiniz olsun.