2022 111. kitabı
İçinde birbirinden farklı, deneme tarzında, akıcı olarak, 23 öykü bulunan bir hikaye kitabı. Kimisi öğretici, kimisi eğitici, hayatın içinden farklı karakterlerle kendinizden parçalar bulabileceğimiz, sıcacık, içten öyküler. Ben en çok ‘Talat’ı Nasıl Bilirdiniz’ öyküsünü sevdim. Yazarlığa başka bir açıdan bakarak, sıradışı bir konuyu ele alan, güzel bir kurguydu. Bunun dışında çok öğretici bulduğum öyküler de var. Kimisi aşk üzerine yazılmış, kimisi ayrılık üzerine… Okurken farklı duygular yaşatan, her satırında farklı anlamlar bulabileceğiniz, sıradışı konulara değinen çok güzel öykülerdi. Her bir hikaye ile farklı düşünmeye sevkeden bu kitabı, kısa öykü kitaplarından hoşlanan herkese tavsiye ederim. #KimseGörmediBöyleYazı ^ #alıntı Cevher yerin altında kendini fark ettirmeden yıllarca yatar, onu bulan bile tozun toprağın altında kıymetini anlamaz ilk görüşte. #kitaptanalıntı Gerçek olmayan olayları etkili şekilde aktarabilmenin sırrı, usta bir yalancı olmak. ^ ^ PKitap Official Mert Taylan #bloghemsire #öykükitapları #hikayekitapları
Kimse Görmedi Böyle YazıMurad Ertaylan · P Kitap · 201812 okunma