2022 9. kitabı
Okunma: 24 Ocak 2022 10:45
İntihar Dükkanı & Jean Teule + İntihar malzemeleri satan ve "hayatta başarılı olamadınız mı? Bize gelin, ölümünüzü başaracaksınız!" slooganı ile hayli müşteriye sahip bir aile dükkanı düşünün. Jean Teule, yaşamın katlanılmaz hale gelişini mizahi unsurlarla aktarırken Alan (evin en küçük çocuğu) ile de İntihar dürtüsünün zıttı yaşam sevgisini simgeleştiriyor. Karı-koca ve geçmişte İntihar etmiş üç ünlünün ismini verdikleri üç çocukları ile işlettikleri İntihar malzemeleri satan mağazalarında gelen hayli ilginç insanların bir o kadar ilginç ölüm gereçleri ile yüzde yüz garantili ölümü sunmaları romanın sürükleyici yanı. On sekiz yaşına giren evin kızının aşık olması, ölüm öpücüğü tezatı yanında yaşamdaki rolü ile, ölüm ve yalnızlık saplantısına gönderme yapılıyor. Alan ise neşeli şarkılar söylüyor, İntihar malzemeleri üzerinde iyileştirmeler yapıp ölüme sebep olmalarını engelliyor. Ve sonunda kim kazanıyor? Her birimizin yaşadığı ikilemi anlatan tek ışık, tek kahkaha ve tek elveda tadında bir kitap. + #intihardükkanı #jeanteulé #kitap #kitaptavsiyesi #kitapönerisi #bookstagram #book #okudumbitti #selyayincilik
İntihar DükkânıJean Teule · Sel Yayıncılık · 202417,7bin okunma