2022 3. kitabı
Okunma: 29 Ocak 2022 14:01
Özkan Öze. Çocuk kitapları diyince aklıma gelen ilk isim. Çocukken çok kitap okuyamadığımdan mıdır bilmem çocuk kitapları okumayı çok severim. Ayrıca öğrencilere tavsiye etmek için de önce kendimin okuması gerekli. Mucizeler fabrikası okuması keyifli ve ilgi uyandırıcı bir kitap. Renkli ve çizimli bir kitap olması da ayrıca güzel.5, 6,7 ve 8. sınıf seviyelerine uygun bir kitap. Daha küçükler için biraz soyut kalabilir. Bir mucize bekler ya insan gözünün önündeki sayısız mucizeyi görmeden. İşte bu kitap da etrafımızda aslında baktığımız ama "göremediğimiz" yada görmesini bilemediğimiz mucizelerden çocukların anlayabileceği şekilde bahsediyor. Etrafımızdaki ayetleri (kevni ayetleri) nasıl okuyacağımız hakkında fikir veriyor. Artık kitabı okuyan kişi etrafındaki ayetleri anlayabilme çabasında olacaktır. En azından etrafına bakışında bir farklılık olacaktır. Özellikle 5. ve 8. sınıfların Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi birinci üniteleri için öğrencilere önerilecek ve ufuk açacak bir kitap. Diyanet yayınlarında ve diyanet yayıntaş sitelerindeki indirimleri takip ederseniz bu ve benzeri kitapları çok uygun fiyatlara alabilirsiniz. (İncelememi buraya kadar okuduysan teşekkür ederim yorum da yaparsan çok mutlu olurum :))
Din
Mucizeler FabrikasıÖzkan Öze · Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları · 2017247 okunma