Puan vermedi·690 syf.····Okunma: 30 Ocak 2022 04:24 Orijinal adı Gnosis olan kitabımız Türkiye de Empati adıyla ün kazanmıştır.Kitabin orijinal adından hareketle komplike bir yapıya sahip olan "gnostisizm"i eşeleyebileceginiz kurgu ve dil bakımından güzel bir kitap. Psikolojik ve pşisik bir tabanda ilerleyen kitapta bilim sanat felsefe harmanıyla fantastik bir dünyaya adım atıyorsunuz.Elijah Cohen ,laszlo Kueh,Darian,Winter , Samantha Zinser ,doktor dietrich ,Jill -Valentinus , Stevie Grimes ve diğer karakterler..
Kitapta en sevdiğim karakter Samantha Zinser oldu ,kurgu ve gerçek hayattan biri gibiydi.Yazarın karakterlerden bazılarını kolayca öldürmesi , ölümü pat diye okura sunmasını biraz sevmemiş olabilirim.Genel olarak vasatın üstü bir kitap okunmaya değer.Kitapla kalın ...
Son olarak kitap incelememe baktığımda görmek isteyeceğim alıntılarla bitirmek istiyorum.
"Annesinin başka, babasının başka Tanrı'ya inandığı bir evde büyümüş olmak ona sadece bir şeyi öğretmişti: Kimse kendi inançlarının doğru olduğunu kanıtlayamaz"
"Bu nedenle, hayatınızı yaşamaya devam edin. Ne isterseniz yapın.Sadece 'isteklerinizin' tümüyle sizin kontrolünüzde olmadığı gerçeği üzerine kafanızı çok fazla yormamaya çalışın."