Genel Türk ve Dünya Kültür Dergisi " Bütün Dünya Dergisi".
2022 4. kitabı
Okunma: 25 Ocak 2022 19:40
Başkent Ünüversitesi Kültür Yayını " Bütün Dünya Dergisi" adından da anlaşılacağı gibi tüm dünya ve kültürünü yani Genel Türk ve Dünya Kültürü hakkında yayın yapan, çok nitelikli, kapsamlı dolu dolu tam 160 sayfalık aylık bir dergi. Kütüphanemde basılı sadece bir dergi var (Ağustos 2015), ama 2007 - 2022 yılları arası dergilerin arşivine aşağıya alıntılayacağım internet adresinden ulaşabilir ve ücretsiz okuyabilirsiniz. butundunya.com/arsiv.php Derginin biçemi okumak, yanında taşımak için çok güzel. Ayrıca kaliteli kağıdı ile de okumayı daha zevkli hale getiriyor. Çok değerli araştırmacıların, yazarların değişik Türk ve Dünya Genel Kültürü hakkında araştırmalarını, yazılarını bir ay boyunca okuyabilir ve genel kültürünüzü artırabilirsiniz. Derginin Ağustos 2015 basımının konu başlıklarına bile bir göz atmak, ne kadar kapsamlı bir Genel Kültür Dergisi olduğu hakkında bilgi verecektir: - Haberleri Okuyanlar ve Görenler - 26-30 Ağustos Zafer Haftası'nda Afyon Bölgesini Geziyorum - Türk Dünyası Transplantasyon Derneği - Yabancı Akademisyenler Atatürk Anıtlarına Kazınan " Johnnler ve Mehmetçikler"i tartışıyor. - 2050 Dünyası: Büyük Değişim - Hakimiyeti Milliye Yazıları - Mustafa Kemal'in İzmir Hükümet Konağı'nda Halk Temsilcileriyle Konuşması - Laikliğe Layık Olmak - Atatürk ve Çiftçiler - Kemal Paşa'nın Yapıcı Programı - Benim Üniversitilerim ... ... Ve daha nice etkileyici, çarpıcı araştırma ve yazıları derginin içeriğine bulabilirsiniz, zevkli okumalar. butundunya.com/arsiv.php
Genel Kültür
Bütün Dünya - Sayı 2015/08Bütün Dünya Dergisi · Başkent Üniversitesi Kültür Yayını · 20153 okunma