2022 285. kitabı
Geçirdiği trafik kazası sonucu annesini kaybeden ve engelli kalan Galip’in, hüzünlü, gizem dolu öyküsü.. Galip, yaşadığı travma sonucu okulundan bir süre uzak kaldıktan sonra, tekrar döndüğünde, Saliha’ya aşık olur. Ama sadece aşk değildir yaşadığı.. Mecnun olmuştur. Kendisini sevip sevmediğinden bile emin olamadan, şehir değiştiren Saliha için, O da başka bir yatılı okula başlar. Aynı zamanda efendi, zeki, başarılı bir lise son sınıf öğrencisidir ve doktor olmak ister. Tek yakını babasını bırakıp şehir değiştirmiştir. Aylarca Saliha’yı göremez, konuşamaz ama vazgeçmez. Üniversite sınavını verdiği gün olaylar gelişir ve çok farklı durumlar ortaya çıkar. Kitap sonunda tahmin bile edilemeyecek bir sonla bitirilmiş ve keşke bitirilmeseydi diyorum. Betimlemeleri, akıcı ve sade anlatım tarzıyla harika bir romandı. Ayrıca ‘90lı yılların, iletişim aracı olarak, sadece jetonlu telefonların kullanıldığı dönemi anlatması, öğrencilik yıllarımı anımsattı. Günlerce bir yakınından haber alamamak.. Gerçekten de tam bir aşk ve umudun öyküsü.. Sonlara doğru oldu bittiye getirilmiş olsa da kesinlikle okumanızı tavsiye ederim. Bu nokta da yazarımız @emraholkac beye naçizane tavsiyem, devam kitabını yazması yönünde. Kaleminiz daim olsun️ Kimse umudunu kaybetmesin. Hergün yepyeni umutlara.. ️ O gün acımın bir nebze olsun hafiflediniz, uğruna yazılmış tüm sevda şiirlerinin zuhur ettiği, hayat bulduğu, dile geldiği, yürüdüğü ve nefes aldığı gündü o gün. Ayaklarıma dermanın geldiği, yeniden var olduğumu hissettiğim, ilk defa kendimden utanmadığım gündü o gün... #galip #emraholkaç #bloghemsire #roman #öykü #hikaye #umut #birumudunöyküsü #lunayayınları @lunayayinlari
1000k
GalipEmrah Olkaç · Luna Yayınları · 201915 okunma