Küçük Ama Büyük Yalanlar
2022 7. kitabı
“Yağmur yine yağacak. Yine hasta olacağım. Kötü günlerim olacak ama var oldukları sürece iyi zamanların tadını çıkaramaz mıyım?” . “Ufak Tefek Cinayetler” dizisi gündem olduğu zaman bir arkadaşım “Küçük Ama Büyük Yalanlar” dizisinden bahsetmişti. O ara izlemek için fırsat bulamadım ama kitabını görünce alıp okumak istedim. Kısa sürede elime ulaştı @amazonturkiye Başladığınız gibi bitireceğini, sürükleyici, heyecanın hiç düşmediği bir kitap. Esasında polisiye değil ancak duygusal ve psikolojik gerilim öğeleriyle kitap sizi kendisine adeta bağlıyor. Bu yazarın okuduğum ilk kitabıydı ve keşke yazarla daha erken tanışsaydım dedim. Diğer kitaplarına da bir an önce başlamak istiyorum. . Kitapta üç ana karakter var: Celeste, Madeleine ve Jane. Olaylar bu üç ana karakterin etrafında dönüyor. Sırlar, intikamlar, kin. Esasında bir cinayet soruşturması var ve bölüm sonlarında sanık ifadelerine de yer verilmiş. Bu en başta çok fazla karakter var gibi kafa karıştırıcı göründü ancak birkaç bölümde karakter ve olaylar çok net anlam kazanıyor. . Şimdi sırada diziyi izlemek var. Elbette kitaptaki konu ile “Ufak Tefek Cinayetler” benzer değil. Ancak bakalım Nicole Kidman’ın da oynadığı orijinal dizi nasıl?  . Sürükleyici ve yüksek tempolu kitaplar seviyorsanız şans vermeniz gerektiğini düşündüğüm bir eser/yazar. Elbette konusu ve içerdiği bazı bölümler sebebiyle belli yaş üstünün okuyabileceği bir kitap. Bunu unutmamak gerek. Beğenirseniz yorumlarınızı bekliyorum. . Keyifli okumalar!
Küçük ama Büyük YalanlarLiane Moriarty · Hep Kitap · 2018440 okunma