Puan vermedi·338 syf.··Beğendi
· Tutku geçmişinden, ailesinden, acılarından kaçıyor ve küçükken onu terk eden babasını bulmak ve yeni bir hayat kurmak için Türkiye'ye geliyor. Ancak umduğu gibi olmuyor ve babası onu hoş karşılamıyor. Ama bu Tutku'yu durdurmuyor. Yeni bir hayat kurmak için ilk adımları atıyor ve iş aramaya başlıyor. Hikayemizde aslında tam olarak burada başlıyor. Çünkü bu adım onu Yıldırım ile karşılaştırıyor. Ve iki yaralı ruhun hayatı kesişiyor.
Birbirlerini kıracakları daha ilk andan itibaren belli aslında ancak bu onları durdurmuyor. Çünkü ikisininde birbirlerine olan ihtiyacı bambaşka. Yıldırım'ın kontrolü elinde tutma isteği, Tutku'nun ihtiyaçları ve daha fazlası ikiliyi bir arada tutuyor. Ancak ne zamana kadar.
Bu ponçik kalbim Tutku'yu okurken paramparça oldu arkadaşlar. Daha neler olduğunu tam bilmiyoruz aslında ikinci kitapta daha fazlasını okuyacağımızı umut ediyorum ama bu kadarı bile çok fazla. Bunun yanında ise Yıldırım tam bir gizem yumağı. Onun geçmişi, acıları, hayaletlerini henüz öğrenemedik. Onun hikâyesini çok çok merak ediyorum. O zaman daha fazla yıkılacağız gibi.
Yıldırım'a çok kızgınım evet. Sevip sevmediğimden emin değilim ama onu yakından tanıdığımda anlayacağımı hissediyorum. Bu sebeple ikinci kitap hemen ama hemen çıkmalı .
Tutku'dan da biraz bahsetmem lazım. Yaralı biri evet ama sandığı kadar güçsüz olduğunu düşünmüyorum. Babasını bulmaya gelmesi bile ne kadar güçlü olduğunun göstergesi bence. Bu gücünü keşfedeceği ve Yıldırım'ı süründüreceği sayfaları okumak için sabırsızlanıyorum
Ve bu kitabı benim için daha güzel hale getiren Koray hikayenin tam olarak neresinde olacağını çok merak ediyorum.
Kitap kalpler ve çiçekler tarzında bir kitap değil. Bunu belirtmem lazım. En azından ilk kitap bize bunu vermiyor. Ancak iki yaralı ruhun birbirlerinin hayatlarına nasıl dokunduklarını okuyoruz. İyi veya kötü. Ama onların bildiği tek yakınlık bu. Yazar bunu çok güzel bir şekilde hissettiriyor. Yetişkin kurgu olduğunu da belirttikten sonra türü sevenlere gözüm kapalı tavsiyemdir.