2022 5. kitabı
Okunma: 08 Şubat 2022 00:00
Önce yayın evlerini kınayarak başlamak isterim.Böyle bir yazarın nasıl olurda tek bir kitabını basarsınız arkadaş!Cidden şaşkınım.Ben hayatımda bir kitaba bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum.Halsey ve Jason hem komşu hem de iş arkadaşı ama beş yıl boyunca birbirleriyle hiçbir şekilde arkadaşlık kurmamışlar.Halse sessiz içe kapanık Jason ise aşırı sosyal.Jason komşusunu çıldırtmak için her seyi yapıyor.Halsey en son patlıyor tabi olaylar böyle gelişiyor.Jason karakter listemde çok rahat en tepeye oturur.Tam bir çocuk adamdı.Midesi karadelik gibiydi mübarek.O yedi ben tıkandım.Sonra anladık ki durumu genetikmiş:)Halsey hüzünlü kekim...onun ailesi ve arkadaş çevresi züppenin tanımı gibiydi.Bir aile nasıl bu kadar umursamaz,bencil olabilir.Halsey onların kılçık bedenleri karşısında kıvrımlı olduğu için bile kıskanılıyordu bence.Neyse ki Jason gibi birisi girdi hayatına.Kitap çok doğaldı.Yan karakterleri bile(züppeler hariç)alıp cebinizde taşımak istiyorsunuz.Kitap bittiğinde suratımda aptal bir gülümseme vardı.Şiddetli tavsiyemdir.
Baş Belası Yan KomşumR. L. Mathewson · Yabancı Yayınları · 2016346 okunma