#seldaileoku
#okudumbitti #kitapyorumu
️ Herkese merhaba, bugünkü yolculuğumuzun durağı İstanbul. Bakalım bu şehirde bizi neler bekliyor? Haydi yoruma gelin.
Fatih Belediye başkanın eşi Esra,gittiği masaj salonunda yüzüğünü kaybetmiştir.Eşi ile sorunlar yaşayan Esra,katıldığı bir sanat fuarında yanlışlıkla ayağına bastığı Ali Gündüz ile tanışır.Süryani asıllı olan Ali'nin gerçek adı Gabriel Aryo'dur.Moleküler Antropoloji Laboratuvarı öğretim üyesidir.Geçmişinde yaşadığı olayın peşinden giden Gabriel,yapacaklarının planını yapmış işi uygulamaya kalmıştır.Bunun için iki evsiz ile iş birliği yapmıştır.Parmağında taşıdığı yüzük ile yolları Esra ile tekrardan kesişir.Lakin yüzük sadece bir sebeptir.Esas sebep o yer altındaki dehlizlerde gizlidir.Gizeme hazır mısınız?
Esra'nın yüzüğünü kim aldı?
Gabriel neyin peşinde?
Geçmişinde nasıl bir olay yaşadı?
Evsizlerin gizemi ne?
Yüzüğün sırrı ne?
Dehlizlerde nasıl bir gerçek var?
Gabriel'in istediği şey ne?
Bu ikiliyi nasıl bir son bekliyor?
Elime aldığım andan itibaren beni merak dalgasına sürükleyen ve hatta sabahlatan bir kitap oldu. İlk sayfasından itibaren kitap içine çekti diyebilirim. Bir yüzük ile başlayan olaylar ve altında yatan gerçekler tüylerimi diken diken etti. Ah güzel İstanbul, bilinmeyenlerin ile daha da mistik bir şehirsin. Esra ve Gabriel'i buluşturan yüzük ile başlayan gizemler ve olaylar silsilesi. Ve tabiki o son bana tam bir sürpriz oldu. Çok sevindim yalnız bunu belirteyim. Artık yeter devamını kitaptan okuyun. Macera, gizem, heyecan ve tarih öyle güzel harmanlanmış ki, bayıldım. Ben çok sevdim. Sizin de seveceğinizin garantisini veririm. Herkese keyifli okumalar diliyorum.