Kahkaha Atmak İçin Birebir Kitap =)
2022 10. kitabı
Okunma: 11 Şubat 2022 02:52
Daha önce birçok dizi ve filmin (Çalgı Cengi,İşler Güçler,Kardeş Payı, Düğün Dernek) dizi ve filmlerinin senarist ve yönetmeliğini yapan yazarın ikinci kitabı.Kitapta anlatılanlara gelirsek Selçuk adlı lise öğrencisinin aile ortamında ve lisedeyken arkadaşlarıyla yaşadığı olaylardan bir bölümünü anlatıyor.Kitapta ergenlikte yapılanlar ve lisede olan olayları anlatırken bağırarak kahkaha atacağınıza eminim.Bu yüzden kitabı sessiz olması gereken yerlerde kütüphanede ve okulda okumamanizi öneriyorum.Ben de meslek lisesi mezunu olduğumdan kitaptaki olayların ozellikte lisedekilerin çoğu bana tanıdık geldi.Kitap ayrıca yazıldığı dönemi çok güzel yansıtıyor.Kitapta geçen aile içinde yaşanan olaylar; video kasetler , televizyonda Commodore64 bağlanması ve geçmişte kalan özlenen mahalle kültürü hoş bir nostalji etkisi bırakıyor.Kitapta arkadasligin ve dostlugun erdemlerini cok guzel anlatiyor.Sizde doyasıya gülmek ve geçmişe dair izler bulmak istiyorsanız mutlaka ama mutlaka okuyun derim. Pi'yi kolay çarpılıyor diye 3 değil de 5 almak =)))
Liseden ArkadaşlarSelçuk Aydemir · Küsurat Yayınları · 20175,6bin okunma