2022 51. kitabı
#seldokudu #karşılaşma #lalinveacar Nasıl güzel bir hikayeydi ama Bir oturuşta okudum desem yeridir. Zaten başlayınca bırakamıyorsunuz. Sizi öyle merak ettiren bir kitap... Nasıl desem hani böyle bir dizi ya da bir film keyfinde. Reklam olmadan izlenmek istenen türden. Ehh çok övmüyor musun? diyen olabilir tabi ama okuyanlar beni anladı diye düşünüyorum... Lalin'in rüyaları ile başı derttedir. Bazı akşamlar gördüğün o yakışıklı onun fena halde dengelerini bozad. O kadar gerçek ve o kadar güzeldir ki etkilenmemek elinde değildir. Tek üzüntüsü her akşam göremiyor olmasıdır. Bu rüyalardan bir tek en yakın arkadaşı Canan'ın haberi vardır. (Yalnız Canan bomba kadın ya yaptığı diyetler verdiği akıllara sesli gülmemek elde değil. ) Canan'ın nasihatları ile gerçek hayata dönen Canan tam da o günler de rüyalarını süsleyen o yakışıklıyı görür. Evet o olduğunu bilir. Öyle çok etkilenir ki ama elinden uçup gider. Ama bilmediği bir şey vardır o da onu görmüş ve tıpkı onun gibi etkilenmiştir. Acar hovarda bir adamdır. Ama çok yakışıklıdır. Cazibesi ile bütün kadınları etkisi altına alır. Rahat yaşamını ise babası onu işleri başına getirerek bozar. Ama burda da işler istediği gibi gidince o hayatına geri döner. Ta ki.... O gün değişiklik olsun diye gittiği salaş bir yer de Lalin'i görene kadar... Acar ertesi gün de oraya gitmeye karar verir. Canan ile Lalin de ve beklemeye başlar. Acar kapıdan girer girmez Lalin kendini unutur. Onlara yardım eden ise Canan olur. İşte tanışırlar ama sonrası... İşte sonrasını anlatamam ama siz kitaptan okuyabilirsiniz... Sanki yabancı bir kitap okuyor gibi hissettim. Aaa bir de Emre vardı ama ondan hiç söz etmedim ama onunla ilgili detayları kitapta bulun. Lalin 'e oralarda biraz kızmış olabilirim.Veeee tabi ki öyle bir yerde bitti ki hemen devamı gelsin istedim.
KarşılaşmaMecnun · İkinci Adam Yayınları · 202115 okunma