Kısa ve eğlenceli... Bayıldım...
2022 12. kitabı
Okunma: 12 Şubat 2022 20:58
"Sana sonraki erkek arkadaşını bulmaya çalışmıyorum. Bu sadace eğlencesine. Bana güven." Kemerlerinizi bağlayın 10 çılgın randevuya çıkıyorsunuz. Evet tam olarak konumuz bu. 10 KÖR RANDEVU! Kızımız Sophie yeni yılda erkek arkadaşıyla biraz yalnız vakit geçirmek için aile planlarını iptal eder ama erkek arkadaşının son sınıfın eğlenceli olmasını gerektiğini düşündüğü için bir arkadaşına ondan ayrılmak istediğini söylemesine kulak misafiri olur. Maden istediğin bu diyip ondan oracıkta ayrılan Sophie Noel tatili için büyükannesi Nonna'nin evinde toplanan geniş ailesinin yanına gider. Kendi ailesi ise hamileliği tehlikeli geçen ablasının yanındadır. Hem ayrılık acısı hem de ablası için endişe taşıyan Sophie'ye moral vermek isteyen Nonna her biri başka bir aile üyesi tarafından ayarlanan 10 KÖR RANDEVU'ya çıkmasını için onu ikna eder ve işte onun tabiriyle; "Harika. Eğlence başlasın!" Bazıları muhteşem bazıları tam bir felâketle sonuçlanan bu on randevu sırasında Sophie; aile bağları, gerçek aşklar, eğlence ve en önemlisi tüm bunların üstesinden gelmek için yardımına ihiyaç duyduğu kuzenleri Olivia, Charlie ve komşu çocuğu Wes ile yani onların tabiriyle eski MUHTEŞEM DÖRTLÜ ile ilgili kaybettiği çok şeyin farkına varır. Başta da söylediğim gibi BAYILDIM. Yer yer ğlenceli yer yer komik ve bazen hüzünlü muhteşem bir serüvendi. Sophie randevularından en çok Seth' le olana bayıldım. Tatlı, yakışıklı ve komikti. Ayrıca Sophie ile fotoğrafını; "Umarım diğer tüm radevuleri berbat geçer." başlığıyla paylaşıp altına onun eski sevgilisi Griffin etiketlemesi nereden baksan on numara hareketti. Charlie ve Olivia sizler harika kuzenlersiniz. "Kiminle çıkman gerekirse gereksin her adımda yanında olacağım." Diyen Olivia tam olarak her zaman oradaydı. Ve Griffin'in tüm bu olanlardan sonra Sophie geri dönmek istemesine tam da Sophie dediği yerden baktım. "Evde oturup onun arkasından gözyaşı döküyor olsaydım bana yine mesaj atar mıydı?" Ve kabul edelim atmazdı. Veee WES. Muhteşem dörtlünün yakışıklı komşu çocuğu. Sophie aralarında ilişkinin gelişme şekli, her zaman onun yanında oluşu yer yer komik halleri çok tatlıydı. Olivia dediği gibi; "Siz ikiniz beni öldürüyorsunuz." Tek gıcık olduğum yanı onun kendi kız arkadaşından ayrılmadan Sophie kıskanıp durmasıydı. Cidden mi? Ama arabadaki o son itiraf ve onu randevuya götürmek için ailesinin yanında yaptığı o son hareket kalbimi çalmadı dersem yalan olur. Sophie'nin annesi haklı; "Bu gelmiş geçmiş en tatlı hareketi." Bu arada herkes biraz daha Margot'u düşünseydi daha iyi olurdu. Muhteşem aile Sophie'nin sevgilisinden ayrılığını düşündüğü kadar Margot ve bebeği düşünmedi sanki. Neyse bu kadar kusur kadı kızında da olur diyor ve bitiriyorum. KISACA güzeldi. Fırsat bulursanız mutlaka okuyun. Pişman olmayacaksınız. OXOX
10 Sürpriz RandevuAshley Elston · Yabancı Yayınevi · 2021952 okunma
2.632 Gösterim
Bu serinin ilk kitabı mı?