·240 syf.··Beğendi
···Okunma: 13 Şubat 2022 22:36 Günümüz insanının hala uzayda hayatın olup olmadığını sorgularken,zamanımızın uç teknolojilerini kullarak hala bir avuç yol katedememişken, yıllar önce uzay yolculuğu yapmış aşıklar okudum.:))”Aelita “
Yazar dünyanın kirlenmişliğini görmemek adına çareyi uzay yolculuğunda bulmuş sanırım ve böyle bir roman yazmış diye düşünmeden edemedim:))
Dönemine göre harika uzay bilgisi ve teknoloji bilgisi aktarılarak yazılan eser;Sovyet Rusya’nın Bilim adamı Mstislav Sergenyeviç Los ile eski bir kızılordu askeri olan Aleksey İvanoviç Gusev’in tanışıp birlikte Mars’a yolculuk etmeleriyle heyecan dolu yolculuğun başlayıp ve bu maceranın konu edildiği etkileyici bir Roman .
Bilim kurgu türünden sıyrılıp daha çok aşkı hissettiğim cümleler oldu. Aelita
Arkadaşlarımla şubat ayı için seçtiğimiz grup okumamızın ilk kitabıydı @ladiesbook️ “ Aelita’ya” önyargıyla başlamıştım ama severek okuyup bugün bitirdim.Çokça alıntıladığım bir kitap oldu yine , alıntılarımla biraz sıkmış olabilirim 1000k arkadaşlarımı:))
Önerebilirim severek okuyacağınızdan eminim. Filmini de izledim dün gece dayanamayıp ingilizcem pek iyi olmasa da zor oldu ama güzeldi okuduktan sonra izlemek.
Aelita’ya dair sevdiğim cümleyi bırakıp incelememi sonlandırıyorum.
“Dünya’da yaşamak için çok cesur olmak gerek;her şey kin ve nefretle zehirlenmiş dünyada”
İyi akşamlar
sevgiler