2022 12. kitabı
Okunma: 16 Şubat 2022 09:58
Parfümün Dansı & Tom Robbins + Severim hediyeleriArmağan edilen kitapsa bambaşka bir mutluluk oluverir. Bu güzel, özel kitabın bana armağan edilmesi başka hislerle okuma deneyimi yaşamamı sağladı. + Parfümün Dansı için bir inceleme yazmak hayli güç. Neden? Çünkü bence üzerine daha fazla konuşmalı, yazmalı, yorumlayıp tartışmalıyım. Konusuna, karakterlerine, kitabın kurgusuna kapılıp yazdıkça yazabilirim. Fakat bu kitabı diğer birçok kitaptan ayıran temel özelliği, elbette yazarın da farklılığı, tasarısı ve bize sunduğu varsayımı. Anlatım dili çok hoş. Yazarın bayıldığım tarafı; mizahi üslubu. Azim, ölümsüzlük, gerçek sevgi, kişiliğin biçimlenmesi...Kitaptan alabileceğiniz çokça öğüt, söz, felsefe var. Fakat fantastik gibi gözüken kitabın aslında ne demek istediğini yani tasarısında bize önerdiği gerçeği sonlara doğru daha net anlıyorsunuz. Zamansız bir yolculuğun içinde mitolojik öykü, masal da diyebileceğiniz büyüye kapıldığınızı hissedeceğiniz okuma deneyimi yaşayacaksınız. Yaşamın, sevginin veya özetle güzel olan her şeyin sonunun geleceğini bilerek sonsuz olsun istediğim ne varsa onu hissettim. Bir de pancar ve yasemin kokusunu sanırım + #tomrobbins #parfümündansı #ayrıntıyayınları #kitap #kitapönerisi #kitaptavsiyesi #kitapönerileri #kitaptavsiyeleri #okudumbitti #bookstagram #book #bookstagramturkey
Parfümün DansıTom Robbins · Ayrıntı Yayınları · 20196,4bin okunma