2022 42. kitabı
İyi akşamlar sizlere Book•lover ❥ kuzum tavsiyesiyle okuduğum @ates_yolu_resmi kaleminden #tacizinbedeli kitabıyla geldim. Boş bir köyde bir cinayet işlenir bu vahşice işlenmiştir. Olay yerine gelen polisler araştırmaya başlarlar. Katil de kendini ihbar etmiştir. Ama katil olayı anlatmaya başlayınca herkes şok olmaya başlar. Gelelim katilin hikayesine. Yağmur iki günlükken annesi tarafından terkedilir ve yetimhanede büyümüştür. Tek amacı polis olup o güne kadar ona yapılan tüm, kötülüklerin hesabını sormak, başkalarının o kötülükleri yaşamasını engellemektir. Bu arada annesini de arar ve bılur annesinin ona verdiği not onu bambaşka bir olayın içine çeker ve sonında da katil olur. Masum bir kız neden katil olur? Öldürdüğü kişi, ona ne yapmıştı? Annesin ona verdiğin de ne yazıyordu? ‼️Bu Soruların cevabını ve dahasını bu süper kitap da bulabilirsiniz. ‼️Benim gibi polisiye gerilim severler mutlaka okumalı. @ates_yolu_resmi @adayayinlari Book•lover ❥ #okuyanterazi #okuyanteraziileokuyoruz #neokudum #kitap #kitaptavsiyesi #1k1f #hobimreels #vuslatinkitapkurtlari #hobimnations #vuslatinkitapkurtları #hobimmizah #hobinizhobimolsun #hobimportrait #keşfet #polisiyekitapları
Tacizin BedeliHayri Özdemir · Ada Yayınları · 201821 okunma