Şu an "Hadisler Deryası" kitabını okumaktayım. 2 - 172 sayfaları arasında bir sayı seçerseniz nasibinizdeki Hadis'e bakarız. (Her sayfada ortalama 4 hadis var onuda belirtin:)
Ferah Bir Kalbe Hediyem :)))
23,5bin Gösterim
Asya
*Ramazan ayı girdiğinde Allah teala arşı taşıyan meleklere, tesbihten ellerini çekip Muhammed (s.a.s.) ümmetine ve mü'minlere istiğfarda bulunmalarını emreder. Hz. Ali (r.a.)
Asya
"nasibinizdeki Hadise bakalım" dediğim kısımdaki "Hadise"yi şarkıcı olan Hadise sanıp Hadise ne alaka gibi bi şey diyen aabim seni unutmayacağım..
Asya
*Allah (z.c.hz.) saçını, sakalını siyaha boyayanın, kıyamette yüzüne bakmaz. Hz. Amir (r.a.)
Asya
* Sizden birisi sabaha eriştiğinde şöyle desin: "Ey Allahım, ancak senin yardımınla sabaha eriştik. Ve Senin lütfunla akşama ulaştık. Senin emrinle hayat bulur ve Senin emrinle ölürüz. Ve gidiş de yalnız Sanadır..." Akşama ulaştığında da şöyle desin: "Ey Allahım, Senin yardımınla akşamı bulduk. Senin lütfunla sabaha ulaştık. Senin nimetlerinle yaşar ve Senin takdirinle ölürüz. Ve dönüş de ancak Sanadır." Hz. Ebû Hüreyre (r.a.)
Amin, sizden de inşallah🌼