Puan vermedi·120 syf.····Okunma: 23 Şubat 2022 13:38 Yazar, eserin ismini erteleme manasına gelen latince kökenli ingilizceye geçmiş olan kavram ın telaffuzu şeklinde tercih etmiş.Hoş ve özgün hareket şekilci bir okur için:)Gelgelelim eserindeki mevzuya.Bizim yaşam boyunca hangi yaş,düzey ve statü de olursak olalım içimizde pusu kuran ve çıkması an meselesi olan savsaklama erteleme durumunu konu alınıyor.Bu fena hâlin hedeflerimize,meşgalelerimize yansıması durumunda bizi hep geriye daha geriye götüreceği gerçeğiyle yüzleştiriyor.Ve bununla başa çıkmanın yollarını,zamanı sömüren bu güdünün açığa çıkmasını engellemeyi ve erteleme sanatını esasında bizlere talim ediyor.Dikkatinizi çekerim "ertelemeyi ertelemek" bence oldukça hoş bir ifade.Ve bu başlı başına bir eğitim konusu.Ertelemeyi erteler isek yalnızca ertelemeye nispeten daha kârlı oluruz.Uzun lafın kısası işimize hedefimize depar atma zamanı ama ölçüyü kaçırmadan malum eskiler ne demiş hızlı koşan at çabuk yorulur.Eseri rahatlıkla tavsiye edebilirim ilgililerine⏳