Puan vermedi·592 syf.····Okunma: 24 Şubat 2022 01:06 Sorular sorarız bazen bu sorular karşımızdakinin kafasını şişirecek kadar karmaşık olur cevaplamak istemeyiz. Sofi sorduğu sorularla bazen nokta atışı yaptı bazen o nehirde bizi kayıksız bıraktı. Daha önce detaylıca bir felsefi kitap okumadığım ve felsefi bilgim lise düzeyine hiç geçmediği için kitabı beğendiğini itiraf etmeliyim. Notlar aldım, döndüm kendime sorular sordum. Yapılacak çoğu şeyin aslında yıllar yıllar önce yapıldığını en çok da anlatıldığını gördüm. Sofi sadece bir pencere açtı bana eminim o manzaraya bakan pencere hayli çoktur da. Kafam da kurduğum bazen kendi yargılarımdan çekindiğim bazı soruları Sofi sordu ben sadece o sıralar 3. Tekil kişi oldum Sofi'yi dinledim ama kitabın çoğu yerinde 10 yıl önceki Merve'yle Sofi arkadaş olsun ve ormanın derinliklerinde beraber koştursunlar istedim. Hilde'nin elinde olan bir dünya fikri Merve'yle tanışan Sofi'yi arkadaş etmek istedi, olan bu.
Bunun için Bir Dünya Kitap Grubu'na teşekkür etmek isterim.
Şuan Sofi'yim hem de 10 yıl önceki halimle, biraz izin verin de kimsenin bilmediği soruları sorayım.