Yarala'Sar Serisi 4. Kitap (Final)
2022 23. kitabı
Okunma: 26 Şubat 2022 03:38
Serinin son kitabı. 3. kitap çok heyecanlı, önemli bir yerde bittiği için hemen bu kitaba başladım. Bu kitapta anlatılan olaylar seri için gerekli şeylerdi lakin bu benim okumayı istediğim şeyler demek olmuyor. Bazı kısımları okurken çok sıkıldım, birileri bana özet geçse atlardım yani. Sedef'in çilesini bir türlü bitmemesi kabak tadı verdi. Ayrıca a bildiğimiz olayın iç yüzünün sürekli b çıkmasından da sıkıldım. Yani ilk bazıları tamamda sonrakilerde karakter aklını kullanıp 'bu olay böyle olamaz, bunun içinde bir iş var' diye düşünüp araştırıp gerçeklere ulaşsa daha mutlu olurdum. ≈Spoiler≈ En gereksiz karakterden başlarsak Nazlı, keşke bu kadar plan program yapmadan gerçek baban olup olmadığını teyit etseydin. Kendi intikamını almak için bir bebeği oyunlarına alet etmeseydin. Fırat babası olur, Arslan ve Songül de evlenir, herkes mutlu olur diye düşünmüştüm. İlki gerçekleşti, ikinci de gerçekleşebilir bence. Her yan karakterin hayatını gördüğümüz ve aklımızda soru işareti kalmadığı için mutluyum. Açık uçları sevdiğim söylenemez. Sedef ve Alaz ilişkisinde sen ana kadar güven olmaması beni çok yordu. Okurken yorulduğuma göre yaşayanı hayli hayli yormuştur. Tamam Sedef'e hak veriyorum, Alaz sürekli gizli saklı olanlar yaptı da okurken sıkıldım işte. Düğün günlerinde bile kavga ettiler. Kavga konusunu unuttum dhkdjmdj ondan detay veremiyorum. Neyse yine de mutlu son olmasını sevdim. Sedef iyi bir anne oldu. İshak karakterine bayıldım. Çok sevdim. Sedef ile aralarındaki ilişki de çok tatlıydı <3 ≈Spoiler Bitti≈ Seri boyunca yetişkin içerik yoktu. İşkence sahnelerinden dolayı ben +16 yaşın okumasını öneririm. Seriyi genel olarak ortalama buldum. Üstte de bahsettiğim gibi sürekli Sedef'e bir şeylerden olmasından sıkıldım. Biraz fazla abartılmış geldi. Aşk romanı desek doğru düzgün bir ilişki okumadık. Hal böyle olunca benim için ortalama bir seri oldu. Pek tavsiye etmem. Okuyacaklara iyi okumalar.
Yaralasar - 4Maral Atmaca · Ephesus Yayınları · 20219,9bin okunma