2022 5. kitabı
#KumGibi Keyifle okumaya başlayım sonrasında çok düşündüğüm bir kitap olduğunu itiraf etmeliyim. Bazen hayal kurarken hayatımızın değişmesi için çabalarken “her şeyin hayırlısı olsun” demeyi unutmamamız gerekli olduğunu bir kez daha bizlere hatırlatan bir konu. Bir kez daha nasipten fazlası olmuyormuş anladım. Köyünü,ailesini,yaşadığı yerin sorunlarını bırakıp hayalleriyle yola çıkan Dara ve yine köyünden gitmek isteyen,hayalleriyle yatıp kalkan Meryem.. Dara,yurtdışına gitmek istiyor kendini ve ailesini kurtarmak için.Bunun içinde turistleri tavlamaya çalışıyor.Meryem ise İstanbul hayaliyle günlerini geçiriyor.Kader her iki ismi yanyana getirmiş.Her ikisinin de amaçları tutunacak bir dal olsada kaderin planları onların hayallerinden epey farklı işliyor. Detayları daha fazla anlatmak istemiyorum ama şunu özellikle belirtmeliyim tek kelimeyle muhteşem bir kitap okudum.Yazarın kalemine zaten hayranım. Hayallerinin peşinde koşmak iyidir ama hayırlısıysa Sizlere de yürekten tavsiye ediyorum.
Hikaye
Kum GibiHatice Dökmen · Destek Yayınları · 2020246 okunma