2022 40. kitabı
"Sevgi nedir bilmeyen insanlar kendilerini de sevemiyorlardı." Selam Arkadaşlar ‍️ Bugün sizlere kalemiyle yeni tanıştığım genç yazar #esatakça kardeşimizin romanı ile geldim. Kitabımızın yazım dili sade ve güzeldi, fakat daha güzel süslenip kelimelerin dansına şahit olabilirdik diye düşünüyorum. Yine de okurken sıkılmadan bir çırpıda okuyorsunuz. Özellikle konusunu çok beğendim. Kısaca konusuna gelirsek Annesini ölümünden sonra Amerika'dan ülkeye gelen karakterimiz büyük bir uçak kazası yaşar ve uzun süre komada kalır. Hastane hemşiresi Neşe onunla ilgilenir ve aralarında yakınlaşma başlar. Komadan sonra kardeşi ile beraber yaşar ve şehirde ve etrafında bir takım yanlarına beyaz gül bırakılmış, gizemli kadın cinayetleri olur. Sonrası ise duyduğu acı gerçekler ile yüzleşmek zorunda kalır. Katil kim? Neden cinayetler işleniyor? Beyaz güllerin sır perdesi nedir? Bu soruların cevaplarını bularak, kitabın sonuna geldim. Kitabın ana teması bence Her gün şahit olduğumuz Kadın cinayetlerine dikkat çekmek. Ben kitabı beğendim. Kitapla kalın dostlar ‍️
Kanlı GülEsat Akça · Az Kitap · 202125 okunma